Enginyurt: "Ekonomi Çöktü"

SİYASET (Ordu Gazete) - Ordu Gazete | 21.11.2018 - 11:29, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1089+ kez okundu.
 

Enginyurt: "Ekonomi Çöktü"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Türkiye’de sosyal huzur ama ekonomik çöküntü de var dedi.
Enginyurt, “Ezan okunan ve her vakit dinlenen bir ülkeyiz. Başörtüsü yüzünden zulüm yok. Dindarlara baskı yapılmıyor. Her türlü tarikat serbest, her türden şeyhlerimiz mevcut. Hamdolsun bine yakın İmam Hatip okulumuz var. Lakin aş, iş yok.” Dedi. Ekonomi çok kötü, iflas eden edene diyen Enginyurt, “Anlayacağınız sokaklar mutsuz. İnşallah yakın zaman da Ekonomi de düzelir de, musmutlu bir ülke oluruz.” Açıklamasında bulundu. 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Türkiye’de sosyal huzur ama ekonomik çöküntü de var dedi.

Enginyurt, “Ezan okunan ve her vakit dinlenen bir ülkeyiz. Başörtüsü yüzünden zulüm yok. Dindarlara baskı yapılmıyor. Her türlü tarikat serbest, her türden şeyhlerimiz mevcut. Hamdolsun bine yakın İmam Hatip okulumuz var. Lakin aş, iş yok.” Dedi.

Ekonomi çok kötü, iflas eden edene diyen Enginyurt, “Anlayacağınız sokaklar mutsuz. İnşallah yakın zaman da Ekonomi de düzelir de, musmutlu bir ülke oluruz.” Açıklamasında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.