Enginyurt: Ferrero firmasını şikayet edeceğiz

SİYASET 01.10.2018 - 09:13, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 957+ kez okundu.
 

Enginyurt: Ferrero firmasını şikayet edeceğiz

MHP Milletvekili Cemal Enginyurt, fındık piyasasında tekel oluşturan Ferrero firmasını Rekabet Kurulu’na şikayet edeceklerini açıkladı.
Serbest piyasada oluşan 12 TL fiyatın maliyeti karşılamadığını kaydeden Enginyurt,” AK Partili Bakan ve Milletvekilleri TMO’nun fındık almayacağını açıklamasından sonra yukarı giden fiyatlar aşağıya inmeye başladı. 12 TL fındık üreticisini kurtarmıyor. Fındık bölgesinde yaşayanların en önemli gündem konusu fındıktır. TMO acilen piyasaya girmeli fındık en az 15 TL olmalı. Fındık Bölgesi’nin MHP’li vekilleri olarak piyasanın tek alıcısı Ferrero firmasını Rekabet Kurulu’na şikayet edeceğiz. Bu tekelleşme ortadan kalkmalı” şeklinde konuştu.
MHP Milletvekili Cemal Enginyurt, fındık piyasasında tekel oluşturan Ferrero firmasını Rekabet Kurulu’na şikayet edeceklerini açıkladı.

Serbest piyasada oluşan 12 TL fiyatın maliyeti karşılamadığını kaydeden Enginyurt,” AK Partili Bakan ve Milletvekilleri TMO’nun fındık almayacağını açıklamasından sonra yukarı giden fiyatlar aşağıya inmeye başladı. 12 TL fındık üreticisini kurtarmıyor. Fındık bölgesinde yaşayanların en önemli gündem konusu fındıktır. TMO acilen piyasaya girmeli fındık en az 15 TL olmalı.

Fındık Bölgesi’nin MHP’li vekilleri olarak piyasanın tek alıcısı Ferrero firmasını Rekabet Kurulu’na şikayet edeceğiz. Bu tekelleşme ortadan kalkmalı” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.