Enginyurt: Görüşmez, görüşemez

SİYASET 08.05.2019 - 21:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2111+ kez okundu.
 

Enginyurt: Görüşmez, görüşemez

Yenilenme kararı alınan İstanbul seçimleri için AK Parti ve HDP’nin ittifak yapacağı iddialarına sert tepki gösteren MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Hiç kimse HDP denen bu hain yapılarla, memleket bekası için görüşmez görüşemez.” dedi.
Enginyurt o iddialara sert tepki gösterdi. YSK tarafından usulsüzlük yapıldığı tespit edilerek yenilenme kararı alınan İstanbul’da seçimleri için açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhur İttifakı olarak İstanbul’u teslim etmeyeceklerini söyledi. Sosyal medyadan İstanbul seçimlerine yönelik açıklamalarda bulunan Enginyurt, “Apo denilen cani bebek katili bir teröristtir. HDP, bu katilin kontrolün de PKK sevicisi bir partidir. Hiç kimse bu hain yapılarla, memleket bekası için görüşmez görüşemez. HDP ve Apo denilen hainlerle bir olanlara, Cenab-ı Allah iki Cihanda huzur vermez.” DEdi. Cumhur İttifakı olarak İstanbul’u teslim etmeyeceklerini söyleyen Enginyurt, “TKP İstanbul adayını çekti, Komünist ve eyyamcı sanat taifesi destek veriyor, Bağımsız Komünist aday İmamoğlu dedi, HDP, İp, SP zaten dünden hazır. Öyleyse dert etmenize gerek yok, seçimi alırsınız! Cumhur İttifakı olarak kazanmak ve İstanbul’u teslim etmemek de bizim derdimiz.” Ordu ve Giresunlu milletvekillerini göreve çağıran Enginyurt, “İstanbul’da 700 bin Ordulu, 500 bin Giresunlu var. Cumhur İttifakının Ordu ve Giresun Milletvekilleri, Belediye Başkanları, 23 Haziran’a kadar durmak yok, yola devam. İlk hedef İstanbul. Herkes yatağı yorganı İstanbul’a atsın. Kazanmadan gelmek yok.”
Yenilenme kararı alınan İstanbul seçimleri için AK Parti ve HDP’nin ittifak yapacağı iddialarına sert tepki gösteren MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Hiç kimse HDP denen bu hain yapılarla, memleket bekası için görüşmez görüşemez.” dedi.

Enginyurt o iddialara sert tepki gösterdi. YSK tarafından usulsüzlük yapıldığı tespit edilerek yenilenme kararı alınan İstanbul’da seçimleri için açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhur İttifakı olarak İstanbul’u teslim etmeyeceklerini söyledi.

Sosyal medyadan İstanbul seçimlerine yönelik açıklamalarda bulunan Enginyurt, “Apo denilen cani bebek katili bir teröristtir. HDP, bu katilin kontrolün de PKK sevicisi bir partidir. Hiç kimse bu hain yapılarla, memleket bekası için görüşmez görüşemez. HDP ve Apo denilen hainlerle bir olanlara, Cenab-ı Allah iki Cihanda huzur vermez.” DEdi.

Cumhur İttifakı olarak İstanbul’u teslim etmeyeceklerini söyleyen Enginyurt, “TKP İstanbul adayını çekti, Komünist ve eyyamcı sanat taifesi destek veriyor, Bağımsız Komünist aday İmamoğlu dedi, HDP, İp, SP zaten dünden hazır. Öyleyse dert etmenize gerek yok, seçimi alırsınız! Cumhur İttifakı olarak kazanmak ve İstanbul’u teslim etmemek de bizim derdimiz.”

Ordu ve Giresunlu milletvekillerini göreve çağıran Enginyurt, “İstanbul’da 700 bin Ordulu, 500 bin Giresunlu var. Cumhur İttifakının Ordu ve Giresun Milletvekilleri, Belediye Başkanları, 23 Haziran’a kadar durmak yok, yola devam. İlk hedef İstanbul. Herkes yatağı yorganı İstanbul’a atsın. Kazanmadan gelmek yok.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.