Enver Yılmaz seçim sahasında…

SİYASET 13.03.2019 - 22:56, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1815+ kez okundu.
 

Enver Yılmaz seçim sahasında…

Geçtiğimiz Eylül ayında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan istifa eden ve Ordu’dan ayrılıp İstanbul’a geçen Enver Yılmaz uzun bir aradan sonra İstanbul’da seçim sahasında ortaya çıktı.
Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım’ın Bağcılar ziyareti sırasında karşılayanlar arasında yer aldı. Binali Yıldırım’la yakın dostluğu bilinen Yılmaz’ın İstanbul’daki Ordulular arasında çalışma yaparak Yıldırım’a destek isteyeceği öğrenildi. İstifa ettiği sırada yaptığı açıklamasında siyaseti bıraktığını söyleyen Enver Yılmaz’ın yeniden siyasete dönmek için ısınma turları yapıp yapmadığı merak ediliyor. Enver Yılmaz uzun bir aradan sonra İstanbul’da seçim sahasında ortaya çıktı. Geçtiğimiz Eylül ayında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ederek Ordu’dan ayrılan ve İstanbul’a yerleşen Yılmaz’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek vermek üzere sahalara indiği belirtiliyor. Yılmaz’ın, Binali Yıldırım’a destek vermek üzere İstanbul’da yaşayan Ordulular ve Ordulu STK’lar arasında çalışma yapacağı öğrenildi. Siyaseti bıraktığını söylemişti Enver Yılmaz Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa ettiği ile ilgili açıklamasında bundan böyle siyaseti bıraktığını söylemişti. İstanbul’da yeniden siyasi arenada görülen Yılmaz’ın Binali Yıldırım’la olan yakınlığı nedeniyle kendisine destek sağlamak üzere sahalara indiği öğrenildi. Enver Yılmaz’ın Bağcılar’da Binali Yıldırım karşılamak üzere bulunduğu sırada yanında eski Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun da bulunması dikkat çekti. Yılmaz’la Balkanlıoğlu Ordu’da bulundukları sırada uyum içinde çalışmalarıyla biliniyor.   Siyasi kariyerinde ve özellikle Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı sırasında dominant öncülüğü ve başarıları ile bilinen Enver Yılmaz’ın siyasete yeniden dönmek için ısınma turları yapıp yapmadığı merak ediliyor.
Geçtiğimiz Eylül ayında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan istifa eden ve Ordu’dan ayrılıp İstanbul’a geçen Enver Yılmaz uzun bir aradan sonra İstanbul’da seçim sahasında ortaya çıktı.

Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım’ın Bağcılar ziyareti sırasında karşılayanlar arasında yer aldı.

Binali Yıldırım’la yakın dostluğu bilinen Yılmaz’ın İstanbul’daki Ordulular arasında çalışma yaparak Yıldırım’a destek isteyeceği öğrenildi.

İstifa ettiği sırada yaptığı açıklamasında siyaseti bıraktığını söyleyen Enver Yılmaz’ın yeniden siyasete dönmek için ısınma turları yapıp yapmadığı merak ediliyor.

Enver Yılmaz uzun bir aradan sonra İstanbul’da seçim sahasında ortaya çıktı. Geçtiğimiz Eylül ayında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ederek Ordu’dan ayrılan ve İstanbul’a yerleşen Yılmaz’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek vermek üzere sahalara indiği belirtiliyor.

Yılmaz’ın, Binali Yıldırım’a destek vermek üzere İstanbul’da yaşayan Ordulular ve Ordulu STK’lar arasında çalışma yapacağı öğrenildi.

Siyaseti bıraktığını söylemişti

Enver Yılmaz Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa ettiği ile ilgili açıklamasında bundan böyle siyaseti bıraktığını söylemişti. İstanbul’da yeniden siyasi arenada görülen Yılmaz’ın Binali Yıldırım’la olan yakınlığı nedeniyle kendisine destek sağlamak üzere sahalara indiği öğrenildi.

Enver Yılmaz’ın Bağcılar’da Binali Yıldırım karşılamak üzere bulunduğu sırada yanında eski Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun da bulunması dikkat çekti. Yılmaz’la Balkanlıoğlu Ordu’da bulundukları sırada uyum içinde çalışmalarıyla biliniyor.

 

Siyasi kariyerinde ve özellikle Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı sırasında dominant öncülüğü ve başarıları ile bilinen Enver Yılmaz’ın siyasete yeniden dönmek için ısınma turları yapıp yapmadığı merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.