Erdoğan Arıkan, Ünye'ye geliyor

SPOR 08.02.2019 - 09:13, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1428+ kez okundu.
 

Erdoğan Arıkan, Ünye'ye geliyor

TRT Spor Spikeri ve Spor Programları Yapımcısı Erdoğan Arıkan, Ünye Futbol Kulübü’nün davetlisi olarak Ünye’ye geliyor. Ekranların sevilen ve başarılı sunucusu, Ünyeli gençlere deneyimlerini paylaşacak
Kurulduğu günden bu yana saha içindeki başarılı çalışmalarının yanı sıra saha dışında da farklı projelere imza atan Ünye Futbol Kulübü, spor alanında ön plana çıkmış, rol model olacak isimleri Ünyeli gençlerle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda daha önce ünlü teknik adam Mustafa Reşit Akçay’ı davet eden Ünye Futbol Kulübü bu defa da Türk futbol tarihinin yurt içi ve yurt dışı organizasyonlarını ekranlarda bizlerle buluşturan deneyimli sunucu Erdoğan Arıkan’ı davet etti. Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk, amaçlarının spor meslek alanında rol model olmuş değerli isimleri kulüplerinde bulunan futbolcu adayı gençlerle buluşturarak onlara ışık tutması olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Hep söylediğimiz gibi farklı bir alt yapı kulübü olarak farklı işlere imza atmaya devam ediyoruz. Futbolun sadece saha içinde oynanan bir oyun olmadığını, bu işin temelinde özgüven duygusunun gelişmesi gerektiğini biliyoruz. Bu anlamda birçok söyleşi ve seminerler gerçekleştirdik. Ünye dışında özel ve prestijli turnuvalara katıldık. Erdoğan Arıkan’da yakın spor geçmişimize ekranlardan damga vurmuş bir isim. Kendisinin deneyimlerini, birikimlerini çocuklarımızla, gençlerimizle yüz yüze paylaşmasını çok önemsiyoruz. Ben söyleşimize tüm Ünyeli sporseverleri davet etmek istiyorum.”   “Futbol ve İletişim” konulu söyleşi 9 Şubat Cumartesi günü saat 16.00’da Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.
TRT Spor Spikeri ve Spor Programları Yapımcısı Erdoğan Arıkan, Ünye Futbol Kulübü’nün davetlisi olarak Ünye’ye geliyor. Ekranların sevilen ve başarılı sunucusu, Ünyeli gençlere deneyimlerini paylaşacak

Kurulduğu günden bu yana saha içindeki başarılı çalışmalarının yanı sıra saha dışında da farklı projelere imza atan Ünye Futbol Kulübü, spor alanında ön plana çıkmış, rol model olacak isimleri Ünyeli gençlerle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda daha önce ünlü teknik adam Mustafa Reşit Akçay’ı davet eden Ünye Futbol Kulübü bu defa da Türk futbol tarihinin yurt içi ve yurt dışı organizasyonlarını ekranlarda bizlerle buluşturan deneyimli sunucu Erdoğan Arıkan’ı davet etti.
Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk, amaçlarının spor meslek alanında rol model olmuş değerli isimleri kulüplerinde bulunan futbolcu adayı gençlerle buluşturarak onlara ışık tutması olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Hep söylediğimiz gibi farklı bir alt yapı kulübü olarak farklı işlere imza atmaya devam ediyoruz. Futbolun sadece saha içinde oynanan bir oyun olmadığını, bu işin temelinde özgüven duygusunun gelişmesi gerektiğini biliyoruz. Bu anlamda birçok söyleşi ve seminerler gerçekleştirdik. Ünye dışında özel ve prestijli turnuvalara katıldık. Erdoğan Arıkan’da yakın spor geçmişimize ekranlardan damga vurmuş bir isim. Kendisinin deneyimlerini, birikimlerini çocuklarımızla, gençlerimizle yüz yüze paylaşmasını çok önemsiyoruz. Ben söyleşimize tüm Ünyeli sporseverleri davet etmek istiyorum.”

 

“Futbol ve İletişim” konulu söyleşi 9 Şubat Cumartesi günü saat 16.00’da Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.