Ersoy: Bu listenin hiçbir yerinde yokum

SİYASET 22.02.2019 - 12:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1251+ kez okundu.
 

Ersoy: Bu listenin hiçbir yerinde yokum

AK Parti’den Gürgentepe Belediye Başkan Aday Adayı olan Dursun Ersoy, Belediye Meclis listesinin yedek bölümüne yazılmasını sert dille eleştirdi. Kendisinden habersiz listeye isminin yazılmasına tepki koyan Ersoy,” Bizi dolgu malzemesi kullanmışlar”dedi.
Yedek listede olduğunu sosyal medyadan öğrendiğini belirten Dursun Ersoy tepkisini yine sosyal medya üzerinden dile getirdi. Ersoy’un açıklaması şöyle; Aday adaylığı sürecinin bitiminden itibaren hiçbir surette bizi muhatap almamış, bizi bir telefonla dahi aramamış, fikrimizi sormamış, birlikteliğimize ihtiyaç duymamış Başkan Adayı, Gürgentepe İlçe Teşkilatı ve Ordu İl Teşkilatı büyük bir skandala imza atarak adımızı Belediye Meclis listesinin yedek sıralarına yazmışlardır. Bu edep, adap ve nezaket yoksunu, kerameti kendinden menkul İlçe teşkilatı aklınca haysiyet cellatlığı yaparak, fikrimizi almadan, bize sormadan, hiçbir talebemiz olmadığı halde adımızı dolgu malzemesi olarak kullanıp bizi kamuoyunda küçük düşürmeye yeltenmiştir. Şirin İlçemiz Gürgentepe ve Ordumuzda 30 yılı aşkındır şerefiyle ekmeğini kazanan ve kendi alanında Dursun Ersoy  adını marka yapmış bir kardeşiniz olarak “Gönül” kazanma iddiasında olan bu gönülsüz, sevgisiz, saygısız, nezaketsiz ve âdap’sızları şiddetle kınıyorum. Buradan açıkça ilan ediyorum ki, bu listenin hiçbir yerinde yokum, olmam da mümkün değildir. Gerekli düzeltme ilgilileri tarafından yapılmadığı takdirde hukuki yollarla tarafımdan yapılacak ve ilgililerinden hukuk önünde her türlü hesap sorulacaktır. Ordu il ve Gürgentepe ilçe teşkilatı benim açımdan artık hükümsüzdür. Dava olarak gördüğüm AK Partimize, Milletimizin gururu, Ümmetin umudu ve mazlumların sığınağı Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlu davasına hizmet etmek için bu çapsız ve vizyonsuzların vereceği hiçbir makama, rütbeye ve unvana ihtiyacımız yoktur. Dursun Ersoy  olarak ömrüm olduğu sürece bu davaya hizmetten geri durmayacağımı, Gürgentepeli her bir kardeşimin emrinde ve hizmetinde olacağımı bir kez daha buradan açıkça ilan ediyorum. Tekraren kazanan Gürgentepe ve Gürgentepe’li aziz kardeşlerim olsun diyorum.
AK Parti’den Gürgentepe Belediye Başkan Aday Adayı olan Dursun Ersoy, Belediye Meclis listesinin yedek bölümüne yazılmasını sert dille eleştirdi. Kendisinden habersiz listeye isminin yazılmasına tepki koyan Ersoy,” Bizi dolgu malzemesi kullanmışlar”dedi.

Yedek listede olduğunu sosyal medyadan öğrendiğini belirten Dursun Ersoy tepkisini yine sosyal medya üzerinden dile getirdi.

Ersoy’un açıklaması şöyle;

Aday adaylığı sürecinin bitiminden itibaren hiçbir surette bizi muhatap almamış, bizi bir telefonla dahi aramamış, fikrimizi sormamış, birlikteliğimize ihtiyaç duymamış Başkan Adayı, Gürgentepe İlçe Teşkilatı ve Ordu İl Teşkilatı büyük bir skandala imza atarak adımızı Belediye Meclis listesinin yedek sıralarına yazmışlardır. Bu edep, adap ve nezaket yoksunu, kerameti kendinden menkul İlçe teşkilatı aklınca haysiyet cellatlığı yaparak, fikrimizi almadan, bize sormadan, hiçbir talebemiz olmadığı halde adımızı dolgu malzemesi olarak kullanıp bizi kamuoyunda küçük düşürmeye yeltenmiştir.

Şirin İlçemiz Gürgentepe ve Ordumuzda 30 yılı aşkındır şerefiyle ekmeğini kazanan ve kendi alanında Dursun Ersoy  adını marka yapmış bir kardeşiniz olarak “Gönül” kazanma iddiasında olan bu gönülsüz, sevgisiz, saygısız, nezaketsiz ve âdap’sızları şiddetle kınıyorum. Buradan açıkça ilan ediyorum ki, bu listenin hiçbir yerinde yokum, olmam da mümkün değildir. Gerekli düzeltme ilgilileri tarafından yapılmadığı takdirde hukuki yollarla tarafımdan yapılacak ve ilgililerinden hukuk önünde her türlü hesap sorulacaktır.

Ordu il ve Gürgentepe ilçe teşkilatı benim açımdan artık hükümsüzdür.
Dava olarak gördüğüm AK Partimize, Milletimizin gururu, Ümmetin umudu ve mazlumların sığınağı Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlu davasına hizmet etmek için bu çapsız ve vizyonsuzların vereceği hiçbir makama, rütbeye ve unvana ihtiyacımız yoktur.
Dursun Ersoy  olarak ömrüm olduğu sürece bu davaya hizmetten geri durmayacağımı, Gürgentepeli her bir kardeşimin emrinde ve hizmetinde olacağımı bir kez daha buradan açıkça ilan ediyorum. Tekraren kazanan Gürgentepe ve Gürgentepe’li aziz kardeşlerim olsun diyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.