Eski Bakan Kürşat Tüzmen Ordu’da

BÖLGE GÜNDEMİ 02.03.2021 - 09:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2681+ kez okundu.
 

Eski Bakan Kürşat Tüzmen Ordu’da

Hilmi Güler: “Ordu’nun Gelişiminde Önemli Projelere İmza Atan Eski Bakan Kürşat Tüzmen’i Ağırlamaktan Mutluluk Duyuyorum”
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 59. ve 60. hükümetlerde Devlet Bakanlığı yapan Kürşat Tüzmen’i ağırladı.   Sporcu kişiliği ve motosiklet tutkusuyla bilinen eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Global TV ekranlarında yayınlanan “Kürşad Tüzmen’le Benim Şehrim” programının çekimleri için Ordu’ya geldi. Program çekimleri öncesi Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Tüzmen, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler tarafından karşılandı.     ORDU İÇİN ÖNEMLİ İMZALAR ATTI   59. ve 60. hükümetlerde Devlet Bakanlığı döneminde Kürşat Tüzmen’in Ordu için önemli projelere imza attığını söyleyen Başkan Güler, “Sevgili dostum, kıymetli bakanımız Kürşat Tüzmen Bey’in Ordu’ya teşrifi bizi çok mutlu etti. Kendisi ile hem hasret gidereceğiz hem de güzel Ordu’muzun tarihi ve turistik yerlerini gezip tekrar tanıtmış olacağız. Kıymetli kardeşim Kürşat Tüzmen, aslında ilimizi çok iyi tanıyor. Kendi bakanlığı döneminde, Ordu’muzun kalkınması adına çok önemli projelere imza attı. Ayrıca bakanlığımız döneminde kendisi ile çok güzel çalışmalar yaptık. Bugün kendisini burada ağırlayarak hasret gidermiş olacağız. Sporcu kişiliği ve motosiklet tutkusu ile bilinen kıymetli kardeşim Kürşat Tüzmen ile ilimizin tarihi ve turistik yerlerini gezip, buraların bir kez daha milletimiz tarafından görülmesini sağlayacağız” dedi.     “HİLMİ GÜLER, ORDU İÇİN BÜYÜK BİR ŞANSTIR”   Ordu’nun değişim ve dönüşümüne atıfta bulunan eski Bakan Kürşat Tüzmen, Ordu’ya gelir gelmez yaşanan değişimin kendisini mutlu ettiğini belirtti.     Kürşat Tüzmen, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:   “Öncelikle Ordu’da sizi görmekten büyük mutluluk duydum. Ekibinizle beraber güzel çalışmalar yapmışsınız. Bu çalışmaları Ordu’ya gelir gelmez fark ettik. Zaten bu ekip ruhu anlayışınız eskiden süre gelen bir alışkanlık. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığınız döneminde ‘Enerji Verimliliği’ projesi ile Türkiye’nin enerji haritasına yön veren bir insan olarak orada da birçok inovatif yeni buluşlar getirerek yola devam ettiniz. Büyükşehir Belediye Başkanlığınız döneminde ise Su Verimliliği Projesi’ni (SUVER) hayata geçirdiniz. Bu çok taktir edilecek bir çalışmadır. Kıymetli Bakanımız Ordu için büyük bir şanstır” şeklinde konuştu.   ​     
Hilmi Güler: “Ordu’nun Gelişiminde Önemli Projelere İmza Atan Eski Bakan Kürşat Tüzmen’i Ağırlamaktan Mutluluk Duyuyorum”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 59. ve 60. hükümetlerde Devlet Bakanlığı yapan Kürşat Tüzmen’i ağırladı.

 

Sporcu kişiliği ve motosiklet tutkusuyla bilinen eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Global TV ekranlarında yayınlanan “Kürşad Tüzmen’le Benim Şehrim” programının çekimleri için Ordu’ya geldi. Program çekimleri öncesi Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Tüzmen, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler tarafından karşılandı.

 

 

ORDU İÇİN ÖNEMLİ İMZALAR ATTI

 

59. ve 60. hükümetlerde Devlet Bakanlığı döneminde Kürşat Tüzmen’in Ordu için önemli projelere imza attığını söyleyen Başkan Güler, “Sevgili dostum, kıymetli bakanımız Kürşat Tüzmen Bey’in Ordu’ya teşrifi bizi çok mutlu etti. Kendisi ile hem hasret gidereceğiz hem de güzel Ordu’muzun tarihi ve turistik yerlerini gezip tekrar tanıtmış olacağız. Kıymetli kardeşim Kürşat Tüzmen, aslında ilimizi çok iyi tanıyor. Kendi bakanlığı döneminde, Ordu’muzun kalkınması adına çok önemli projelere imza attı. Ayrıca bakanlığımız döneminde kendisi ile çok güzel çalışmalar yaptık. Bugün kendisini burada ağırlayarak hasret gidermiş olacağız. Sporcu kişiliği ve motosiklet tutkusu ile bilinen kıymetli kardeşim Kürşat Tüzmen ile ilimizin tarihi ve turistik yerlerini gezip, buraların bir kez daha milletimiz tarafından görülmesini sağlayacağız” dedi.

 

 

“HİLMİ GÜLER, ORDU İÇİN BÜYÜK BİR ŞANSTIR”

 

Ordu’nun değişim ve dönüşümüne atıfta bulunan eski Bakan Kürşat Tüzmen, Ordu’ya gelir gelmez yaşanan değişimin kendisini mutlu ettiğini belirtti.

 

 

Kürşat Tüzmen, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

 

“Öncelikle Ordu’da sizi görmekten büyük mutluluk duydum. Ekibinizle beraber güzel çalışmalar yapmışsınız. Bu çalışmaları Ordu’ya gelir gelmez fark ettik. Zaten bu ekip ruhu anlayışınız eskiden süre gelen bir alışkanlık. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığınız döneminde ‘Enerji Verimliliği’ projesi ile Türkiye’nin enerji haritasına yön veren bir insan olarak orada da birçok inovatif yeni buluşlar getirerek yola devam ettiniz. Büyükşehir Belediye Başkanlığınız döneminde ise Su Verimliliği Projesi’ni (SUVER) hayata geçirdiniz. Bu çok taktir edilecek bir çalışmadır. Kıymetli Bakanımız Ordu için büyük bir şanstır” şeklinde konuştu.

 

​ 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.