Eski başkan AK Parti’den istifa etti

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 24.02.2019 - 22:54, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2399+ kez okundu.
 

Eski başkan AK Parti’den istifa etti

Ordu'da 1994-2004 yılları arasında iki dönem belediye başkanlığı yapan ve 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den yeniden belediye başkan aday adayı olan Fikret Türkyılmaz, partisinden istifa etti.
1994-2004 yılları arasında iki dönem belediye başkanlığı yapan ve 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Altınordu Belediye Başkan adaylığına talip olan Fikret Türkyılmaz, AK Parti’den istifa ettiğini duyurdu. Partisine istifa dilekçesini veren Türkyılmaz, istifa etmesindeki gerekçeyi ise Saadet Partisi’nden eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması olarak açıkladı. Türkyılmaz, “AK Parti’den istifa ediyorum. Bundan sonraki siyasi çizgime İdris Naim Şahin ile devam etmek istiyorum” dedi. 2004 yılında siyasi hayatına ara verdikten sonra yeniden kaldığı yerden devam etmek isteyen Türkyılmaz, 31 Mart yerel seçimlerinde partisi tarafından aday gösterilmemişti.
Ordu'da 1994-2004 yılları arasında iki dönem belediye başkanlığı yapan ve 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den yeniden belediye başkan aday adayı olan Fikret Türkyılmaz, partisinden istifa etti.

1994-2004 yılları arasında iki dönem belediye başkanlığı yapan ve 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Altınordu Belediye Başkan adaylığına talip olan Fikret Türkyılmaz, AK Parti’den istifa ettiğini duyurdu. Partisine istifa dilekçesini veren Türkyılmaz, istifa etmesindeki gerekçeyi ise Saadet Partisi’nden eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması olarak açıkladı. Türkyılmaz, “AK Parti’den istifa ediyorum. Bundan sonraki siyasi çizgime İdris Naim Şahin ile devam etmek istiyorum” dedi.

2004 yılında siyasi hayatına ara verdikten sonra yeniden kaldığı yerden devam etmek isteyen Türkyılmaz, 31 Mart yerel seçimlerinde partisi tarafından aday gösterilmemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.