Eyüp Fatsa Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

SİYASET 03.05.2018 - 09:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2257+ kez okundu.
 

Eyüp Fatsa Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Ak Partide uzun yıllar siyaset yapan ve her zaman siyasetin içinde olan Eyüp Fatsa Ordu Milletvekili aday adayı olduğunu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu.
Eyüp Fatsa açıklamasında şöyle dedi." 27. dönem Ak Parti Ordu Milletvekili aday adaylığına müracaat ettim. Dostlarıma, yol arkadaşlarıma ve Ordulu hemşehrilerime saygıyla duyururum". Eyüp Fatsa Kimdir? 19 Temmuz 1961'de Ordu Fatsa'da doğdu. Babasının adı İsmail, annesinin adı Hava'dır. Eğitimci; Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni bitirdi. Öğretmen olarak görev yaptı. Uluslararası İnsani Yardım Teşkilatı (İHH) Genel Başkanlığı görevini üstlendi. Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucular Kurulu Üyesi oldu. 21, 22. Dönem Ordu Milletvekili. 23. Dönem'de Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Türk Grubu Üyesi oldu. Arapça ve Almanca bilen Fatsa, evli ve 3 çocuk babasıdır. 22 Temmuz 2007 Genel seçimlerinde Ak Parti'den Ordu milletvekili seçilmiştir. 
Ak Partide uzun yıllar siyaset yapan ve her zaman siyasetin içinde olan Eyüp Fatsa Ordu Milletvekili aday adayı olduğunu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu.

Eyüp Fatsa açıklamasında şöyle dedi." 27. dönem Ak Parti Ordu Milletvekili aday adaylığına müracaat ettim. Dostlarıma, yol arkadaşlarıma ve Ordulu hemşehrilerime saygıyla duyururum".

Eyüp Fatsa Kimdir?

19 Temmuz 1961'de Ordu Fatsa'da doğdu. Babasının adı İsmail, annesinin adı Hava'dır. Eğitimci; Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni bitirdi. Öğretmen olarak görev yaptı. Uluslararası İnsani Yardım Teşkilatı (İHH) Genel Başkanlığı görevini üstlendi. Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucular Kurulu Üyesi oldu. 21, 22. Dönem Ordu Milletvekili. 23. Dönem'de Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Türk Grubu Üyesi oldu. Arapça ve Almanca bilen Fatsa, evli ve 3 çocuk babasıdır. 22 Temmuz 2007 Genel seçimlerinde Ak Parti'den Ordu milletvekili seçilmiştir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.