Ezan Erken Okununca !!!

BÖLGE GÜNDEMİ 16.05.2019 - 15:29, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1218+ kez okundu.
 

Ezan Erken Okununca !!!

Altınordu Karşıyaka Ensar Cami’nde akşam ezanının erken okunması nedeniyle oruçunu açanların oruçlarının kabul olup olmayacağıyla ilgili tartışma başladı.
İftara 10 dakika kala Ensar Camiinde ezan okunmaya başlandı. Kısa süre sonra ezan yarıda kesildi. Ezan sesiyle birlikte çevredeki bazı vatandaşların oruçlarını açtıkları öğrenildi. Yarım kesilen ezandan sonra saat 19.40’de tekrar ezan okundu. İlk ezan sesiyle oruçlarını açanların oruçlarının kabul olup olmayacağı tartışılıyor. Ordu Müftülüğünün erken okunan ezanla ilgili soruşturma başlattığı öğrenilirken, oruçlarını erken açanlarla ilgili bir açıklama yapması da bekleniliyor.
Altınordu Karşıyaka Ensar Cami’nde akşam ezanının erken okunması nedeniyle oruçunu açanların oruçlarının kabul olup olmayacağıyla ilgili tartışma başladı.

İftara 10 dakika kala Ensar Camiinde ezan okunmaya başlandı. Kısa süre sonra ezan yarıda kesildi. Ezan sesiyle birlikte çevredeki bazı vatandaşların oruçlarını açtıkları öğrenildi.

Yarım kesilen ezandan sonra saat 19.40’de tekrar ezan okundu. İlk ezan sesiyle oruçlarını açanların oruçlarının kabul olup olmayacağı tartışılıyor.

Ordu Müftülüğünün erken okunan ezanla ilgili soruşturma başlattığı öğrenilirken, oruçlarını erken açanlarla ilgili bir açıklama yapması da bekleniliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.