Facebook Hesabı Sahte Çıktı

BÖLGE GÜNDEMİ 27.10.2019 - 15:21, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1986+ kez okundu.
 

Facebook Hesabı Sahte Çıktı

Sözcü gazetesinin OBB başkanı Mehmet Hilmi Güler’le ilgili iddialarını manşetine taşıdığı Mehmet Öztürk hesabının sahte olduğu ortaya çıktı. Konuyu değerlendiren Güler ise Belde Evler, Durugöl gibi rant projelerinin önüne geçtiği için hedef alındığını söyledi.
SAHTE HESAP MANŞET DAYANAĞI Sözcü gazetesinin önceki gün yapmış olduğu ‘’Başkanın 250 bin liralık maaşı tartışma çıkardı’’ başlıklı manşet haberi gündemdeki yerini koruyor. Sözcü'nün Mehmet Öztürk’ün paylaşımlarına dayandırdığı haberi kim bu Mehmet Öztürk sorusunu gündeme getirdi. Ekim 2018 itibariyle Facebook paylaşımları yapmaya başlayan Öztürk’ün profilinde kendisine ait bir resmi ve açık kimlik bilgileri bulunmuyor. ENVER YILMAZ ÖVGÜSÜ Bu arada Sözcü’nün manşet dayanağı olan Mehmet Öztürk’ün Facebook hesabında sistematik olarak OBB Başkanı Hilmi Güler eleştirilirken eski Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a övgüler dizilmesi dikkat çekiyor. Mehmet Öztürk’ün hesabından yapılan paylaşımların birinde, “Ordu'ya senin gibi başkan zor gelir. Adamlar bir yıldır, senin yaptığın projeleri anlatıyor.” ifadeleri yer alıyor.   OBB Başkanı Güler sessizliğini bozdu BELEDİYENİN TEK BİR KURUŞUNA DAHİ DOKUNMUYORUM Sözcü’de yer alan iddialarla ilgili www.aksam.com.tr'ye konuşan OBB Başkanı Güler, Ordu sahillerinde sınır tanımayan inşaatlara engel olduğu için hedefe alındığını söyledi.    *Ordumuzu geliştirecek sahillerin kullanma hakkına tecavüz olarak gördüğümüz davranışlar tespit ettik ve net şekilde yıkım kararı aldık. Bunlardan dolayı yoğun baskı ve hücumla karşılaştık. Bizim kararlığımız hiçbir şekilde değişmeyecek. *Ordu halkının inşaatlara karşı büyük tepkisi vardı. Bizim de ilkesel bir duruş içerisinde bunlara karşı olmamız gerekiyordu. Bu yüzden çok kesin ve net şekilde bunlara karşı çıkacağımı ifade etmiştim. *Değişik ve sahte hesaplarda yapılan çalışmalar var. 6 ay boyunca en ufak tepki bile göstermeden ilişkileri incelemeye başladık. Engelleyici davranışlarla karşılaştık, yapılan araştırmalarda da bu arkadaşların çok etkin olduğu ortaya çıktı. * İnşaatın (Belde Evler) oraya yapılması kökten yanlış çünkü bölge konut alanı değil. Sınır tanımayan çalışma yapılmış ve değişik ortaklık tarzıyla ele alınmış, en başından beri sözleşmenin şekli tartışmalı.  *Ben belediyenin bir kuruşuna dahi dokunmuyorum. Bütün çalışmaları, sosyal dayanışma ve hayır işlerine büyük ölçüde harcıyoruz. Ayrıca Çin çalışmasından da ayrıldığımı belirtmek isterim.
Sözcü gazetesinin OBB başkanı Mehmet Hilmi Güler’le ilgili iddialarını manşetine taşıdığı Mehmet Öztürk hesabının sahte olduğu ortaya çıktı. Konuyu değerlendiren Güler ise Belde Evler, Durugöl gibi rant projelerinin önüne geçtiği için hedef alındığını söyledi.

SAHTE HESAP MANŞET DAYANAĞI

Sözcü gazetesinin önceki gün yapmış olduğu ‘’Başkanın 250 bin liralık maaşı tartışma çıkardı’’ başlıklı manşet haberi gündemdeki yerini koruyor. Sözcü'nün Mehmet Öztürk’ün paylaşımlarına dayandırdığı haberi kim bu Mehmet Öztürk sorusunu gündeme getirdi. Ekim 2018 itibariyle Facebook paylaşımları yapmaya başlayan Öztürk’ün profilinde kendisine ait bir resmi ve açık kimlik bilgileri bulunmuyor.

ENVER YILMAZ ÖVGÜSÜ

Bu arada Sözcü’nün manşet dayanağı olan Mehmet Öztürk’ün Facebook hesabında sistematik olarak OBB Başkanı Hilmi Güler eleştirilirken eski Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a övgüler dizilmesi dikkat çekiyor. Mehmet Öztürk’ün hesabından yapılan paylaşımların birinde, “Ordu'ya senin gibi başkan zor gelir. Adamlar bir yıldır, senin yaptığın projeleri anlatıyor.” ifadeleri yer alıyor.

 

OBB Başkanı Güler sessizliğini bozdu

BELEDİYENİN TEK BİR KURUŞUNA DAHİ DOKUNMUYORUM

Sözcü’de yer alan iddialarla ilgili www.aksam.com.tr'ye konuşan OBB Başkanı Güler, Ordu sahillerinde sınır tanımayan inşaatlara engel olduğu için hedefe alındığını söyledi.   

*Ordumuzu geliştirecek sahillerin kullanma hakkına tecavüz olarak gördüğümüz davranışlar tespit ettik ve net şekilde yıkım kararı aldık. Bunlardan dolayı yoğun baskı ve hücumla karşılaştık. Bizim kararlığımız hiçbir şekilde değişmeyecek.

*Ordu halkının inşaatlara karşı büyük tepkisi vardı. Bizim de ilkesel bir duruş içerisinde bunlara karşı olmamız gerekiyordu. Bu yüzden çok kesin ve net şekilde bunlara karşı çıkacağımı ifade etmiştim.

*Değişik ve sahte hesaplarda yapılan çalışmalar var. 6 ay boyunca en ufak tepki bile göstermeden ilişkileri incelemeye başladık. Engelleyici davranışlarla karşılaştık, yapılan araştırmalarda da bu arkadaşların çok etkin olduğu ortaya çıktı.

* İnşaatın (Belde Evler) oraya yapılması kökten yanlış çünkü bölge konut alanı değil. Sınır tanımayan çalışma yapılmış ve değişik ortaklık tarzıyla ele alınmış, en başından beri sözleşmenin şekli tartışmalı.

 *Ben belediyenin bir kuruşuna dahi dokunmuyorum. Bütün çalışmaları, sosyal dayanışma ve hayır işlerine büyük ölçüde harcıyoruz. Ayrıca Çin çalışmasından da ayrıldığımı belirtmek isterim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.