Farkındalık için sahadalar

BÖLGE GÜNDEMİ 14.12.2018 - 11:07, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2072+ kez okundu.
 

Farkındalık için sahadalar

7/24 şart koşul dinlemeksizin hizmet vermekte olan Acil Sağlık Hizmetleri ekipleri, bu sefer farkındalık adına sahaya indi.
Ordu İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri’ne bağlı 112 ekipleri, il genelinde 112 Acil Sağlık hattını bilinçli kullanma ve ambulanslara trafikte nasıl yol verilmesi ile ilgili çeşitli çalışmalar başlattı. Bu kapsamda 112 Acil Sağlık Hizmetlerine bağlı personeller bir alışveriş merkezinde halkı bilinçlendirmek için stant kurdu. Kurulan stantlarda hedef, gelecek nesil olan çocukları bilinçlendirmek olup, eğitici görsel ve malzemeler dağıtıldı.   Stant kurmak ile kalmayan İl Sağlık Müdürlüğü, bilinçlendirmek adına il genelinde okullarda da eğitim vermeye devam ediyor.    
7/24 şart koşul dinlemeksizin hizmet vermekte olan Acil Sağlık Hizmetleri ekipleri, bu sefer farkındalık adına sahaya indi.

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri’ne bağlı 112 ekipleri, il genelinde 112 Acil Sağlık hattını bilinçli kullanma ve ambulanslara trafikte nasıl yol verilmesi ile ilgili çeşitli çalışmalar başlattı.

Bu kapsamda 112 Acil Sağlık Hizmetlerine bağlı personeller bir alışveriş merkezinde halkı bilinçlendirmek için stant kurdu. Kurulan stantlarda hedef, gelecek nesil olan çocukları bilinçlendirmek olup, eğitici görsel ve malzemeler dağıtıldı.

 

Stant kurmak ile kalmayan İl Sağlık Müdürlüğü, bilinçlendirmek adına il genelinde okullarda da eğitim vermeye devam ediyor.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.