Fatih Ortaokulu'ndan Kardeş Azerbaycan'a anlamlı destek

BÖLGE GÜNDEMİ 20.10.2020 - 22:21, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1296+ kez okundu.
 

Fatih Ortaokulu'ndan Kardeş Azerbaycan'a anlamlı destek

Akkuş Fatih Ortaokulu’ndan kardeş ülke Azerbaycan'a anlamlı destek.
Türk ve Azeri bayrakları okulun duvarına “Bir Millet İki Devlet” sloganıyla birlikte asıldı.    Fatih Ortaokulu Müdürü Mürteza Sevindik, ”Saldırıya uğrayan toprakların bir an önce asıl sahiplerine ulaşması amacıyla başlatılan operasyonlar noktasında kardeş ülke Azerbaycan'a destek vermek istedik. Akkuş Fatih Ortaokulu olarak yapılan özgürlük mücadelesini desteklemek ve farkındalık oluşturmak amacıyla ana teması "Bir Millet İki Devlet" sloganımızla iki ülke bayrağını okulumuza astık” dedi.  
Akkuş Fatih Ortaokulu’ndan kardeş ülke Azerbaycan'a anlamlı destek.

Türk ve Azeri bayrakları okulun duvarına “Bir Millet İki Devlet” sloganıyla birlikte asıldı.

 


 Fatih Ortaokulu Müdürü Mürteza Sevindik, ”Saldırıya uğrayan toprakların bir an önce asıl sahiplerine ulaşması amacıyla başlatılan operasyonlar noktasında kardeş ülke Azerbaycan'a destek vermek istedik. Akkuş Fatih Ortaokulu olarak yapılan özgürlük mücadelesini desteklemek ve farkındalık oluşturmak amacıyla ana teması "Bir Millet İki Devlet" sloganımızla iki ülke bayrağını okulumuza astık” dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.