Fatsa çıkışı bulamıyor!

SPOR (Web Sitesi) - Web Sitesi | 11.12.2018 - 13:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1538+ kez okundu.
 

Fatsa çıkışı bulamıyor!

TFF 3’üncü lig 3’üncü grubun 16. haftasında Anadolu Bağcılarspor’a konuk olan Fatsa Belediyespor, karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı.
Geçtiğimiz hafta Serik Belediyespor galibiyetiyle moral bulan Fatsa Belediyespor, deplasmanda Anadolu Bağcılarspor’a 1-0 kaybederek ligin ilk devresinin bitime bir hafta kala yarışta büyük bir yara aldı. Mutlak galibiyet parolası ile maça çıkan sarı-lacivertli ekip hiç beklemediği bir yenilgi ile karşılaştı. İlk yarının uzatma dakikasında Serhat Mutlu’nun golüne engel olamayarak yarıyı 1-0 geride kapatan Fatsa Belediyespor, ikinci yarıda da gol bulamayınca sahadan doksan dakikanın sonunda 1-0 mağlup ayrılan taraf oldu. Fatsa Belediyespor  Fatih Çolak’ın 88’inci dakikasında kırmızı kart görmesiyle maçı 10 kişi tamamladı. Öte yandan sarı-lacivertli ekip aldığı bu yenilginin ardından, ligde bir basamak gerileyerek 18 puanla 12 sıraya yerleşti.
TFF 3’üncü lig 3’üncü grubun 16. haftasında Anadolu Bağcılarspor’a konuk olan Fatsa Belediyespor, karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Geçtiğimiz hafta Serik Belediyespor galibiyetiyle moral bulan Fatsa Belediyespor, deplasmanda Anadolu Bağcılarspor’a 1-0 kaybederek ligin ilk devresinin bitime bir hafta kala yarışta büyük bir yara aldı. Mutlak galibiyet parolası ile maça çıkan sarı-lacivertli ekip hiç beklemediği bir yenilgi ile karşılaştı.

İlk yarının uzatma dakikasında Serhat Mutlu’nun golüne engel olamayarak yarıyı 1-0 geride kapatan Fatsa Belediyespor, ikinci yarıda da gol bulamayınca sahadan doksan dakikanın sonunda 1-0 mağlup ayrılan taraf oldu.

Fatsa Belediyespor  Fatih Çolak’ın 88’inci dakikasında kırmızı kart görmesiyle maçı 10 kişi tamamladı.

Öte yandan sarı-lacivertli ekip aldığı bu yenilginin ardından, ligde bir basamak gerileyerek 18 puanla 12 sıraya yerleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.