Fatsa’da heyelanlarla mücadele ediliyor

BÖLGE GÜNDEMİ 05.06.2018 - 00:12, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1131+ kez okundu.
 

Fatsa’da heyelanlarla mücadele ediliyor

Ordu’da meydana gelen aşırı sağanak yağış nedeniyle Fatsa ilçesindeki 11 mahallede küçük çapta heyelanlar meydana geldi.
İlçenin Yalıköy, Bolaman, Yassıbahçe, Bülbül, Yavaş, Aşağı Yavaş, Ilıca, Uzundere, Hacıköy ve Kayaköy mahallelerinde meydana gelen heyelanlar nedeniyle yollar kapandı. Fatsa Belediyesi ekipleri ve Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri heyelan meydana gelen yerlere anında müdahale ederek kapanan yolların açılmasını sağladılar. Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü 3 Beko Loder, 2 greyder, 2 kamyon ile Ordu Büyükşehir Belediyemiz 3 greyder, 2 Loder, 4 beko Loder ve 6 kamyon ile yol temizleme ve açma çalışmalarına devam ediyor. “Ekiplerimiz anında müdahale etti” Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe sel afeti nedeniyle heyelan meydana gelen bölge halkına geçmiş olsun temennisinde bulunarak, “Sel afeti Allah’tan gelen bir durum. Cenabı Allah beterinden korusun. Bölgemiz aşırı yağış olan bir bölge olduğu için zaman zaman böyle hadiseler oluyor. Sağanak yağış başladıktan itibaren kapanan yollarla ilgili hem Fatsa Belediyemiz ekipleri hem de Ordu Büyükşehir Belediyemiz ekipleri kapanan mahalle yollarımıza anında müdahale etmeye başladılar ve devam ediyorlar. Yollarda uçukların kaldırılmasından sonra yol bakım onarım çalışmalarına devam edilecektir. Ben halkımıza tekrardan geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Allah bir daha böyle bir felaket yaşatmasın” dedi.  
Ordu’da meydana gelen aşırı sağanak yağış nedeniyle Fatsa ilçesindeki 11 mahallede küçük çapta heyelanlar meydana geldi.

İlçenin Yalıköy, Bolaman, Yassıbahçe, Bülbül, Yavaş, Aşağı Yavaş, Ilıca, Uzundere, Hacıköy ve Kayaköy mahallelerinde meydana gelen heyelanlar nedeniyle yollar kapandı. Fatsa Belediyesi ekipleri ve Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri heyelan meydana gelen yerlere anında müdahale ederek kapanan yolların açılmasını sağladılar. Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü 3 Beko Loder, 2 greyder, 2 kamyon ile Ordu Büyükşehir Belediyemiz 3 greyder, 2 Loder, 4 beko Loder ve 6 kamyon ile yol temizleme ve açma çalışmalarına devam ediyor.

“Ekiplerimiz anında müdahale etti”

Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe sel afeti nedeniyle heyelan meydana gelen bölge halkına geçmiş olsun temennisinde bulunarak, “Sel afeti Allah’tan gelen bir durum. Cenabı Allah beterinden korusun. Bölgemiz aşırı yağış olan bir bölge olduğu için zaman zaman böyle hadiseler oluyor. Sağanak yağış başladıktan itibaren kapanan yollarla ilgili hem Fatsa Belediyemiz ekipleri hem de Ordu Büyükşehir Belediyemiz ekipleri kapanan mahalle yollarımıza anında müdahale etmeye başladılar ve devam ediyorlar. Yollarda uçukların kaldırılmasından sonra yol bakım onarım çalışmalarına devam edilecektir. Ben halkımıza tekrardan geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Allah bir daha böyle bir felaket yaşatmasın” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.