Fatsa’da iki mahalle daha asfalta kavuştu

BÖLGE GÜNDEMİ 17.11.2021 - 22:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1048+ kez okundu.
 

Fatsa’da iki mahalle daha asfalta kavuştu

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesindeki ulaşım yatırımlarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında, ilçe merkezinde yer alan Kurtuluş Mahallesi’ne bağlı Destan Sokak sıcak asfalt konforuyla buluştu.
  Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan turizme, tarımdan, sosyal projelere kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor.       Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatsa ilçesinde önemli bir güzergahı daha sıcak asfalta kavuşturduklarını söyledi.       OKUL, AYBASTI KARAYOLU VE BEYAZIT CADDESİ’NE BAĞLANTI SAĞLIYOR       Başkan Güler, “İlçelerimizde vatandaşlarımıza standardı yüksek yol ağları sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fatsa ilçe merkezinin Kurtuluş Mahallesi’ne bağlı Destan Sokakta başlattığımız sıcak asfalt çalışmalarını tamamladık. Bu güzergah Hatice Bahaeddin Şener İlkokulu ile Aybastı Karayolu ve Beyazıt Caddesi’ne bağlantı sağlıyor. Okul ve diğer güzergahlara ulaşımda önemli bir yol. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz, bu sokağı da sıcak asfaltla buluşturdu. İlçemize hayırlı olsun” dedi.       Belirli bir plan ve program çerçevesinde 19 ilçede ulaşım yatırımlarının sürdüğünü dile getiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, çalışmaların artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesindeki ulaşım yatırımlarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında, ilçe merkezinde yer alan Kurtuluş Mahallesi’ne bağlı Destan Sokak sıcak asfalt konforuyla buluştu.

 

Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan turizme, tarımdan, sosyal projelere kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor.

 

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatsa ilçesinde önemli bir güzergahı daha sıcak asfalta kavuşturduklarını söyledi.

 

 

 

OKUL, AYBASTI KARAYOLU VE BEYAZIT CADDESİ’NE BAĞLANTI SAĞLIYOR

 

 

 

Başkan Güler, “İlçelerimizde vatandaşlarımıza standardı yüksek yol ağları sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fatsa ilçe merkezinin Kurtuluş Mahallesi’ne bağlı Destan Sokakta başlattığımız sıcak asfalt çalışmalarını tamamladık. Bu güzergah Hatice Bahaeddin Şener İlkokulu ile Aybastı Karayolu ve Beyazıt Caddesi’ne bağlantı sağlıyor. Okul ve diğer güzergahlara ulaşımda önemli bir yol. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz, bu sokağı da sıcak asfaltla buluşturdu. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

 

 

 

Belirli bir plan ve program çerçevesinde 19 ilçede ulaşım yatırımlarının sürdüğünü dile getiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, çalışmaların artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.