Fatsa’da Ulaşım Kolaylaşıyor

BÖLGE GÜNDEMİ 24.11.2020 - 15:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1759+ kez okundu.
 

Fatsa’da Ulaşım Kolaylaşıyor

Hayata geçirdiği yatırımlarla ilçelerin ulaşım kalitesini artıran Büyükşehir Belediyesi, belirlenen programlar çerçevesinde kırsal mahallelerin yol ağını modern hale getiriyor.
Fatsa ilçesi Yassıtaş Mahallesi’ni asfalt konforuyla buluşturan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Yassıtaş ve Sefaköy mahallelerine ulaşımı kolaylaştıracak yolda çalışmalarını kısa zamanda tamamlayarak hizmete sundu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ana bağlantı yollarında olduğu gibi kırsal mahallelerimizin yollarını da beton ya da asfalt hale getirerek sürücülerin ve vatandaşların daha güvenli ve rahat ortamda yolculuk yapmalarını sağlamak istiyoruz” dedi. ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI Halkın talebi doğrultusunda yatırım programına alınarak başlanan yolda çalışmalar tamamlandı. Yassıtaş ve Sefaköy mahallelerine hitap eden 3.6 km uzunluğundaki yol, mevsim şartları nedeniyle vatandaşlara mağduriyet yaşatmadan asfalta kavuşturuldu. Mahalle halkı yapılan çalışmalar için Başkan Güler ve ekibine teşekkür ederek, “Mevsim koşulları nedeniyle sürekli sorunlar yaşadığımız yolumuz Başkanımızın talimatıyla modern hale getirildi. Başkanımız ve ekibine teşekkür ederiz. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.          
Hayata geçirdiği yatırımlarla ilçelerin ulaşım kalitesini artıran Büyükşehir Belediyesi, belirlenen programlar çerçevesinde kırsal mahallelerin yol ağını modern hale getiriyor.

Fatsa ilçesi Yassıtaş Mahallesi’ni asfalt konforuyla buluşturan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Yassıtaş ve Sefaköy mahallelerine ulaşımı kolaylaştıracak yolda çalışmalarını kısa zamanda tamamlayarak hizmete sundu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ana bağlantı yollarında olduğu gibi kırsal mahallelerimizin yollarını da beton ya da asfalt hale getirerek sürücülerin ve vatandaşların daha güvenli ve rahat ortamda yolculuk yapmalarını sağlamak istiyoruz” dedi.

ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Halkın talebi doğrultusunda yatırım programına alınarak başlanan yolda çalışmalar tamamlandı. Yassıtaş ve Sefaköy mahallelerine hitap eden 3.6 km uzunluğundaki yol, mevsim şartları nedeniyle vatandaşlara mağduriyet yaşatmadan asfalta kavuşturuldu.

Mahalle halkı yapılan çalışmalar için Başkan Güler ve ekibine teşekkür ederek, “Mevsim koşulları nedeniyle sürekli sorunlar yaşadığımız yolumuz Başkanımızın talimatıyla modern hale getirildi. Başkanımız ve ekibine teşekkür ederiz. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.