Fatsa İlçe Başkanı Belli Oldu

SİYASET 25.01.2019 - 00:04, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1499+ kez okundu.
 

Fatsa İlçe Başkanı Belli Oldu

AK Parti’de istifa eden Fatsa İlçe Başkanı Cenan Kır’ın yerine Yönetim Kurulu Üyesi İsa Yüksel getirildi.
Başkan İsa Yüksel  “Genel merkez teşkilat başkanımız Erkan Kandemir'in oluru ve il başkanlığımızın kararları doğrultusunda, İlçe Başkanı olarak göreve atandım. Tüm Fatsa’ya hayırlı olsun. Çalışmalarımızı devam ettireceğiz” diye konuştu. Eski İlçe Başkanı Cenan Kır, Fatsa Belediye Başkanlığına İbrahim Ethem Kibar’ın aday gösterilmesi üzerine istifa etmişti.
AK Parti’de istifa eden Fatsa İlçe Başkanı Cenan Kır’ın yerine Yönetim Kurulu Üyesi İsa Yüksel getirildi.

Başkan İsa Yüksel  “Genel merkez teşkilat başkanımız Erkan Kandemir'in oluru ve il başkanlığımızın kararları doğrultusunda, İlçe Başkanı olarak göreve atandım. Tüm Fatsa’ya hayırlı olsun. Çalışmalarımızı devam ettireceğiz” diye konuştu.

Eski İlçe Başkanı Cenan Kır, Fatsa Belediye Başkanlığına İbrahim Ethem Kibar’ın aday gösterilmesi üzerine istifa etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.