Fatso Sağlık Çalışanları İçin 50 Bin Maske Dikecek

BÖLGE GÜNDEMİ 02.04.2020 - 10:14, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1215+ kez okundu.
 

Fatso Sağlık Çalışanları İçin 50 Bin Maske Dikecek

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren tekstil atölyesi içinde bulunduğumuz salgın sürecinde sağlık çalışanlarının ihtiyaçlarına katkı sağlamak üzere 50 bin adet maske dikimini kısa sürede gerçekleştirerek ilgililere ulaşmasını sağlayacak.
Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, konu ile ilgili bir açıklama yayınladı: Karataş’ın açıklaması: DERDE DERMAN OLMAK İÇİN ÇALIŞANLARIN GÜCÜNE GÜÇ KATACAĞIZ Günlerdir hep birlikte bizler için canları pahasına çalışarak salgın hastalıkla savaşan sağlık çalışanlarımızı alkışlıyoruz. Bir kez daha söylüyorum Allah herbirinden binlerce kez razı olsun. Ama omuzlarındaki bu ağır yükü sadece alkışlayarak hafifletemeyeceğimizi de biliyoruz. Bildiğiniz gibi Odamızın kendi bünyesinde kurduğumuz ve İŞKUR desteği ile yıllardır işleyen bir tekstil atölyemiz var. Bu atölyedeki öğrenciler evlerine ekmek götürüyor, Organize Sanayi Bölgemizdeki tekstil yatırımcılarımıza da istihdam kaynağı oluşuyor. Elimizdeki bu kaynağı tam da bu zamanda verimli kullanmanın yolu fedakar sağlık çalışanlarımız için bir şeyler yapmaya çalışmak dedik ve gerekli malzemenin teminini Fatsa Devlet Hastanemizin katkılarıyla gerçekleştirerek sağlık çalışanlarımız için bugünlerde hayati öneme sahip maskenin dikimine başlıyoruz. Atölyemizdeki arkadaşlarımız gece gündüz demeden çalışacak ve mümkün olan en kısa süre içerisinde tam 50 bin maskeyi kıymetli sağlık çalışanlarımıza ulaştırmış olacağız inşallah. Bizler için savaş verirken sağlıklarını korumaya bir nebze katkı sunabilirsek ne mutlu bize. Allah herbirinin yar ve yardımcısı olsun, bu salgından milletimizi en kısa sürede kurtarsın.   Mir Kuzey Gazetesi
Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren tekstil atölyesi içinde bulunduğumuz salgın sürecinde sağlık çalışanlarının ihtiyaçlarına katkı sağlamak üzere 50 bin adet maske dikimini kısa sürede gerçekleştirerek ilgililere ulaşmasını sağlayacak.

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, konu ile ilgili bir açıklama yayınladı:

Karataş’ın açıklaması:

DERDE DERMAN OLMAK İÇİN ÇALIŞANLARIN GÜCÜNE GÜÇ KATACAĞIZ

Günlerdir hep birlikte bizler için canları pahasına çalışarak salgın hastalıkla savaşan sağlık çalışanlarımızı alkışlıyoruz. Bir kez daha söylüyorum Allah herbirinden binlerce kez razı olsun. Ama omuzlarındaki bu ağır yükü sadece alkışlayarak hafifletemeyeceğimizi de biliyoruz.

Bildiğiniz gibi Odamızın kendi bünyesinde kurduğumuz ve İŞKUR desteği ile yıllardır işleyen bir tekstil atölyemiz var. Bu atölyedeki öğrenciler evlerine ekmek götürüyor, Organize Sanayi Bölgemizdeki tekstil yatırımcılarımıza da istihdam kaynağı oluşuyor.

Elimizdeki bu kaynağı tam da bu zamanda verimli kullanmanın yolu fedakar sağlık çalışanlarımız için bir şeyler yapmaya çalışmak dedik ve gerekli malzemenin teminini Fatsa Devlet Hastanemizin katkılarıyla gerçekleştirerek sağlık çalışanlarımız için bugünlerde hayati öneme sahip maskenin dikimine başlıyoruz.

Atölyemizdeki arkadaşlarımız gece gündüz demeden çalışacak ve mümkün olan en kısa süre içerisinde tam 50 bin maskeyi kıymetli sağlık çalışanlarımıza ulaştırmış olacağız inşallah.

Bizler için savaş verirken sağlıklarını korumaya bir nebze katkı sunabilirsek ne mutlu bize. Allah herbirinin yar ve yardımcısı olsun, bu salgından milletimizi en kısa sürede kurtarsın.

 

Mir Kuzey Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.