Fındığımızı en fazla Ferrero kullandı...

BÖLGE GÜNDEMİ 27.05.2019 - 10:37, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1456+ kez okundu.
 

Fındığımızı en fazla Ferrero kullandı...

Ferrero Fındık Türkiye Genel Müdürü Bamsi Akın, “Geçen sene en yüksek oranlı Ordu yöresi fındığını kullandık. Bunun ötesinde, ürün kalitesi bizim beklentilerimizin çok çok üstündeydi” dedi.
Ferrero Fındık Türkiye Genel Müdürü Bamsi Akın, “Ordu ve Giresun, Türkiye’nin hatta dünyanın en büyük fındık yetiştiği alan. Tek başına bu bölgeye baktığınız zaman miktar olarak diğer ülkelerin üzerinde bir fındık yetiştiğini görüyorsunuz. Giresun fındığının lezzet bakımından bir rakibi yok. Ordu fındığını kendi ürünlerimizde kullanıyoruz. Tarihimize oranla baktığımızda geçen sene en yüksek oranlı Ordu yöresi fındığını kullandık. Bunun ötesinde, asıl ürün kalitesi bizim beklentilerimizin çok çok üstündeydi” diye konuştu. Gençleri fındıkta gelecek olduğuna inandırmalıyız   Akın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bölgedeki ağırlığımızı bu performans eşliğinde daha da artırmamız gerekiyor. Ferrero, değerli tarım 70’i ziraat mühendisi, 26’sı sosyal çalışma uzmanı olmak üzere diğer yardımcı personelle toplamda 120 kişilik ekiple iyi tarım uygulamalarını model bahçelerle sürdürüp, örnek olmaktadır. Ordu ve Giresun’daki model bahçe sayısını 14’e çıkardık. Uygulamalarımız üreticiler tarafından kabul görüyor. Yeni başvurular geliyor. Bunları çok önemsiyoruz. Gıda sektörü sadece ürün kalitesi ve miktarından ibaret değil. TOÇEV ile yaptığımız sosyal sorumluluk projeleri ile de, gençlerin fındıkta gelecek olduğuna inanmalarını sağlamak öncelikli hedeflerimiz arasındadır.” 
Ferrero Fındık Türkiye Genel Müdürü Bamsi Akın, “Geçen sene en yüksek oranlı Ordu yöresi fındığını kullandık. Bunun ötesinde, ürün kalitesi bizim beklentilerimizin çok çok üstündeydi” dedi.

Ferrero Fındık Türkiye Genel Müdürü Bamsi Akın, “Ordu ve Giresun, Türkiye’nin hatta dünyanın en büyük fındık yetiştiği alan. Tek başına bu bölgeye baktığınız zaman miktar olarak diğer ülkelerin üzerinde bir fındık yetiştiğini görüyorsunuz. Giresun fındığının lezzet bakımından bir rakibi yok. Ordu fındığını kendi ürünlerimizde kullanıyoruz. Tarihimize oranla baktığımızda geçen sene en yüksek oranlı Ordu yöresi fındığını kullandık. Bunun ötesinde, asıl ürün kalitesi bizim beklentilerimizin çok çok üstündeydi” diye konuştu.

Gençleri fındıkta gelecek olduğuna inandırmalıyız

 

Akın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bölgedeki ağırlığımızı bu performans eşliğinde daha da artırmamız gerekiyor. Ferrero, değerli tarım 70’i ziraat mühendisi, 26’sı sosyal çalışma uzmanı olmak üzere diğer yardımcı personelle toplamda 120 kişilik ekiple iyi tarım uygulamalarını model bahçelerle sürdürüp, örnek olmaktadır. Ordu ve Giresun’daki model bahçe sayısını 14’e çıkardık. Uygulamalarımız üreticiler tarafından kabul görüyor. Yeni başvurular geliyor. Bunları çok önemsiyoruz. Gıda sektörü sadece ürün kalitesi ve miktarından ibaret değil. TOÇEV ile yaptığımız sosyal sorumluluk projeleri ile de, gençlerin fındıkta gelecek olduğuna inanmalarını sağlamak öncelikli hedeflerimiz arasındadır.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.