Fındığın arkasındaki gizli güç...

EKONOMİ 21.04.2019 - 17:29, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 4604+ kez okundu.
 

Fındığın arkasındaki gizli güç...

Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Oktay Saral’ın fındıkla ilgili konular ve projelerde sektörden gelen taleplere gösterdiği ilgi ve sağladığı katkı takdirle karşılanıyor.
Bir dönem Of Belediye Başkanlığı, Ofspor Başkanlığı ve İstanbul Milletvekilliği de yapan, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’ın ülkemizin en önemli tarımsal ihraç ürünü olan 500 bin aileyi ilgilendiren fındıkla ilgili özellikle hastalık ve zararlılarla mücadele konusunda, sektör temsilcilerinden bürokratik engellerin aşılması konusunda gelen talepleri dikkate alarak, bunların çözümüne büyük katkılar yapıyor.   Oktay Saral’ın son olarak TMO tarafından Ordu’da düzenlenen Ulusal Fındık Çalıştayı’na danışmanı Emirhan Aydın’ı da gönderek, sektörle ilgili gelişmeleri yerinde ve yakından takip ettirdiği de bildirildi.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Oktay Saral’ın fındıkla ilgili konular ve projelerde sektörden gelen taleplere gösterdiği ilgi ve sağladığı katkı takdirle karşılanıyor.

Bir dönem Of Belediye Başkanlığı, Ofspor Başkanlığı ve İstanbul Milletvekilliği de yapan, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’ın ülkemizin en önemli tarımsal ihraç ürünü olan 500 bin aileyi ilgilendiren fındıkla ilgili özellikle hastalık ve zararlılarla mücadele konusunda, sektör temsilcilerinden bürokratik engellerin aşılması konusunda gelen talepleri dikkate alarak, bunların çözümüne büyük katkılar yapıyor.

 

Oktay Saral’ın son olarak TMO tarafından Ordu’da düzenlenen Ulusal Fındık Çalıştayı’na danışmanı Emirhan Aydın’ı da gönderek, sektörle ilgili gelişmeleri yerinde ve yakından takip ettirdiği de bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.