Fındık toplamaya gelmişler inekleri çalmışlar

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.02.2020 - 18:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2651+ kez okundu.
 

Fındık toplamaya gelmişler inekleri çalmışlar

Gürgentepe Muratçık Mahallesi Muhtarı Şenel Şahin, jandarmanın 4,5 ay sürün çalışması sonrası aydınlatılan hayvan hırsızlığı olayını Tokat’tan fındık toplamaya gelen işçilerin gerçekleştirdiğini öğrendiklerini söyledi.
Bu hırsızlık olayının kendilerini çök üzdüğünü belirten Gürgentepe Muratçık Mahallesi Muhtarı Şenel Şahin, “Çünkü ilk kez mahallemizde hayvan hırsızlığı yaşandı. Ayrıca bir ayağı da olmayan bakıma da muhtaç bir teyzemizin hayvanları çalınmıştı. Sonunda bunu yapanlar Tokat’ın Turhal ilçesinde yakalandı. Ben jandarmamıza olayı aydınlattıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi.   Fındık toplarken keşif yapmışlar Hayvanları çalan kişilerin fındık toplamak için Gürgentepe’ye gelen fındık işçileri olduğunu öğrendiklerini aktaran Şahin, “Demek ki fındık toplarken bir nevi keşif yapmışlar. Zaten teyzemiz o kadar yardıma ihtiyacı var ki gündüz çalınsa bile karşı koyacak durumu yok. Şu an için hayvanlar teslim edilmedi. Dilerim bu da olur. Çünkü bu olaydan mağdur olan teyzemiz gerçekten ihtiyaç sahibi” diye konuştu.   Muratçık Mahallesi'nde 16 Ekim 2019 günü 2 adet büyükbaş hayvanı çalan 2 şüpheli 25 Şubat’ta Tokat’ın Turhal ilçesinde yakalanmıştı.
Gürgentepe Muratçık Mahallesi Muhtarı Şenel Şahin, jandarmanın 4,5 ay sürün çalışması sonrası aydınlatılan hayvan hırsızlığı olayını Tokat’tan fındık toplamaya gelen işçilerin gerçekleştirdiğini öğrendiklerini söyledi.

Bu hırsızlık olayının kendilerini çök üzdüğünü belirten Gürgentepe Muratçık Mahallesi Muhtarı Şenel Şahin, “Çünkü ilk kez mahallemizde hayvan hırsızlığı yaşandı. Ayrıca bir ayağı da olmayan bakıma da muhtaç bir teyzemizin hayvanları çalınmıştı. Sonunda bunu yapanlar Tokat’ın Turhal ilçesinde yakalandı. Ben jandarmamıza olayı aydınlattıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi.  

Fındık toplarken keşif yapmışlar

Hayvanları çalan kişilerin fındık toplamak için Gürgentepe’ye gelen fındık işçileri olduğunu öğrendiklerini aktaran Şahin, “Demek ki fındık toplarken bir nevi keşif yapmışlar. Zaten teyzemiz o kadar yardıma ihtiyacı var ki gündüz çalınsa bile karşı koyacak durumu yok. Şu an için hayvanlar teslim edilmedi. Dilerim bu da olur. Çünkü bu olaydan mağdur olan teyzemiz gerçekten ihtiyaç sahibi” diye konuştu.  

Muratçık Mahallesi'nde 16 Ekim 2019 günü 2 adet büyükbaş hayvanı çalan 2 şüpheli 25 Şubat’ta Tokat’ın Turhal ilçesinde yakalanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.