Fuhuş Operasyonu’nda 14 Kişi Gözaltında!

ASAYİŞ 11.04.2018 - 23:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1378+ kez okundu.
 

Fuhuş Operasyonu’nda 14 Kişi Gözaltında!

Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün bu sabah saatlerinde yapılan fuhuş operasyonu ile ilgili bir açıklama yaptı. Aygün açıklamasında 8 ayrı adreste eş zamanlı arama yapılan operasyonlarda 3’ü yabancı uyruklu olmak üzere toplam 14 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
   Aygün’ün açıklamasında şu ifadeler yer aldı; “Bazı basın yayın organlarında İlçemizde fuhuş operasyonu sonucu 50 kişinin gözaltına alındığına ilişkin gerçeğe uygun olmayan haberler yayınlanması nedeniyle, basın açıklaması yapılması gerekmiştir. Cumhuriyet Başsavcılığımızca fuhşa teşvik ve aracılık etme, yer ve imkan sağlama suçundan yürütülen soruşturma kapsamında 11 Nisan 2018 tarihinde İlçemiz sınırlarında saat 07:00’dan itibaren 8 ayrı adreste eş zamanlı arama yapılmıştır. Arama ve Başsavcılığımız talimatı sonucunda 3’ü yabancı uyruklu olmak üzere toplam 14 şüpheli gözaltına alınmıştır. Arama yapılan ikametlerde fuhuştan elde edildiği değerlendirilen bir kısım para, ziynet eşyası, bir adet kuru sıkı tabanca ile mermileri ve 3 adet tabanca fişeği ele geçirilmiştir. Fuhşa sürüklenen 9’u yabancı uyruklu 13 mağdur tespit edilmiştir. Mağdurlar ifadelerinin alınmaları amacıyla kolluk ekiplerince temin edilmiştir. Yürütülen soruşturma sonucu ayrıca paylaşılacaktır”  
Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün bu sabah saatlerinde yapılan fuhuş operasyonu ile ilgili bir açıklama yaptı. Aygün açıklamasında 8 ayrı adreste eş zamanlı arama yapılan operasyonlarda 3’ü yabancı uyruklu olmak üzere toplam 14 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

 

 Aygün’ün açıklamasında şu ifadeler yer aldı; “Bazı basın yayın organlarında İlçemizde fuhuş operasyonu sonucu 50 kişinin gözaltına alındığına ilişkin gerçeğe uygun olmayan haberler yayınlanması nedeniyle, basın açıklaması yapılması gerekmiştir.

Cumhuriyet Başsavcılığımızca fuhşa teşvik ve aracılık etme, yer ve imkan sağlama suçundan yürütülen soruşturma kapsamında 11 Nisan 2018 tarihinde İlçemiz sınırlarında saat 07:00’dan itibaren 8 ayrı adreste eş zamanlı arama yapılmıştır. Arama ve Başsavcılığımız talimatı sonucunda 3’ü yabancı uyruklu olmak üzere toplam 14 şüpheli gözaltına alınmıştır. Arama yapılan ikametlerde fuhuştan elde edildiği değerlendirilen bir kısım para, ziynet eşyası, bir adet kuru sıkı tabanca ile mermileri ve 3 adet tabanca fişeği ele geçirilmiştir.

Fuhşa sürüklenen 9’u yabancı uyruklu 13 mağdur tespit edilmiştir. Mağdurlar ifadelerinin alınmaları amacıyla kolluk ekiplerince temin edilmiştir. Yürütülen soruşturma sonucu ayrıca paylaşılacaktır”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.