Gamze Soğuksu, Avrupa’da Sahne Alacak

SPOR 28.02.2021 - 21:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2566+ kez okundu.
 

Gamze Soğuksu, Avrupa’da Sahne Alacak

Boksta Avrupa ikinciliği bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik, Spor ve Sağlıklı Yaşam Kulübü sporcusu Gamze Soğuksu, Türkiye Genç Kadınlar Boks Milli Takımı’na girmeye hak kazandı.
23-25 Şubat tarihlerinde Kastamonu’da düzenlenen Genç Kadınlar Milli Takım Seçmelerinde rakibine sayı vermeden 5-0 net skorla yenerek milli takıma girmeye hak kazanan Gamze Soğuksu, 10-24 Nisan 2021 tarihlerinde Polonya’da düzenlenecek olan Dünya Genç Kadınlar Boks Şampiyonası’nda 51 kg’da ülkemizi temsil edecek.   “POLONYA’DA İSTİKLAL MARŞI’MIZI OKUTTURACAĞIM”   Hedefinin her zaman olduğu gibi zirve olduğunu belirten Gamze Soğuksu, “Polonya’da düzenlenecek olan turnuvada hedefinin madalya kazanmak ve İstiklal Marşı’nı okutmak olduğunu” söyledi.     Milli Boksör Soğuksu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:   “Hedefim her zamanki gibi katıldığım turnuvalarda İstiklal Marşı'mızı okutturmak. Kendimi daima turnuvalara hazırlıyorum. İnşallah ülkemize ve ilimize güzel başarılar getireceğim. Bana bu süreçte büyük destek veren, Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve antrenörlerime çok teşekkür ediyorum. Onların desteğiyle önemli başarılara imza atıyorum” diye konuştu.     “SPORCU ORDUSU İLE İLİMİZİN ADINI HER ALANDA DUYURUYORUZ”   Ordu’da sporun gelişmesi ve başarılı sporcuların yetiştirilmesi için her türlü desteği verdiklerini ifade eden Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Büyükşehir Belediyesi olarak sporcularımızın en iyi noktaya gelmesi için bütün imkânları sağlıyoruz. Hedefimiz Türkiye ve Avrupa’da yapılan müsabakalarda ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek. Bu çerçevede marka sporcular yetiştirerek ilimizin adını her alanda duyuracağız. 23-25 Şubat tarihlerinde Kastamonu’da düzenlenen Genç Kadınlar Milli Takım Seçmelerinde rakibine sayı vermeden 5-0 net skorla yenerek milli takıma girmeye hak kazanan Gamze Soğuksu’yu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.                     ​  
Boksta Avrupa ikinciliği bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik, Spor ve Sağlıklı Yaşam Kulübü sporcusu Gamze Soğuksu, Türkiye Genç Kadınlar Boks Milli Takımı’na girmeye hak kazandı.

23-25 Şubat tarihlerinde Kastamonu’da düzenlenen Genç Kadınlar Milli Takım Seçmelerinde rakibine sayı vermeden 5-0 net skorla yenerek milli takıma girmeye hak kazanan Gamze Soğuksu, 10-24 Nisan 2021 tarihlerinde Polonya’da düzenlenecek olan Dünya Genç Kadınlar Boks Şampiyonası’nda 51 kg’da ülkemizi temsil edecek.

 

“POLONYA’DA İSTİKLAL MARŞI’MIZI OKUTTURACAĞIM”

 

Hedefinin her zaman olduğu gibi zirve olduğunu belirten Gamze Soğuksu, “Polonya’da düzenlenecek olan turnuvada hedefinin madalya kazanmak ve İstiklal Marşı’nı okutmak olduğunu” söyledi.

 

 

Milli Boksör Soğuksu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

 

“Hedefim her zamanki gibi katıldığım turnuvalarda İstiklal Marşı'mızı okutturmak. Kendimi daima turnuvalara hazırlıyorum. İnşallah ülkemize ve ilimize güzel başarılar getireceğim. Bana bu süreçte büyük destek veren, Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve antrenörlerime çok teşekkür ediyorum. Onların desteğiyle önemli başarılara imza atıyorum” diye konuştu.

 

 

“SPORCU ORDUSU İLE İLİMİZİN ADINI HER ALANDA DUYURUYORUZ”

 

Ordu’da sporun gelişmesi ve başarılı sporcuların yetiştirilmesi için her türlü desteği verdiklerini ifade eden Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Büyükşehir Belediyesi olarak sporcularımızın en iyi noktaya gelmesi için bütün imkânları sağlıyoruz. Hedefimiz Türkiye ve Avrupa’da yapılan müsabakalarda ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek. Bu çerçevede marka sporcular yetiştirerek ilimizin adını her alanda duyuracağız. 23-25 Şubat tarihlerinde Kastamonu’da düzenlenen Genç Kadınlar Milli Takım Seçmelerinde rakibine sayı vermeden 5-0 net skorla yenerek milli takıma girmeye hak kazanan Gamze Soğuksu’yu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.