Gasptan yakalanan zanlı, ölen 8 kişinin şüphelisi!

ASAYİŞ 11.08.2018 - 23:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2531+ kez okundu.
 

Gasptan yakalanan zanlı, ölen 8 kişinin şüphelisi!

Akkuş’ta gasp suçundan yakalanan bir kişiden, ilçedeki 2 ayrı olayda ölü bulunan 2'si kadın 3 kişiye ait cep telefonu, av tüfeği ve küçükbaş hayvan ele geçirildi.
Çeşitli suçlardan sabıkalı olan zanlının Akkuş ve Ünye'de son bir yıl içinde kayıp 1 kadının ölmesi, 2 kişinin tüp gazdan zehirlenmesi, 5 kişinin de iki ayrı ev yangınında şüpheli bir şekilde hayatını kaybetmesi ölümleriyle ilgili bağlantısının olup olmadığı araştırılıyor. Alınan bilgiye göre, Akkuş ilçesi Çamalan Mahallesi'nde bir evden iki kişiyi tersten kelepçeleyip 2 bin 300 lira paralarının gasp yapıldığı iddiası üzerine çalışma başlatan Akkuş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, olaya karışan kişinin Mehmet Ali Ç. (45) olduğunu belirledi. Bu tespit üzerine harekete geçen ekipler, çeşitli suçlardan sabıkası olan zanlıyı ilçede saklandığı evde yakaladı. -Gasp ettiği eşyalar cinayet şüphesini ortaya çıkardı - Zanlının evindeki aramada, 3 Mayıs günü ilçeye bağlı Dağyolu Mahallesi'nde yalnız yaşayan ve kaybolduktan sonra cesedi evinden 8 km. uzaklıkta bir derede bulunan kadın Şeker Köseoğlu'na (60) ait av tüfeği ve çalınan 4 küçükbaş hayvanından birisi bulundu. Ekipler evdeki aramada ayrıca aynı ilçenin Karaağaç Tepesi Mahallesi'ndeki evlerinde 31 Temmuz günü ölü bulunan ve gaz sızıntısından ölmüş olabilecekleri belirtilen Senayi Türedi (54) ve Ümit Türedi (55) çiftine ait cep telefonu da ele geçirildi. Bu nedenlerle ekipler, Mehmet Ali Ç'nin her iki olaydaki 3 kişinin ölümüyle bir ilgisinin olup olmadığını araştırdığı belirtildi. Gözaltındaki Mehmet Ali Ç'nin İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. - Şüphelinin 8 ölümle bağlantısı araştırılıyor - Akkuş ve Ünye'de son bir yıl içinde kayıp 1 kadın ölü bulundu, 2 kişi tüp gaz zehirlenmesi sonucu, 5 kişi de iki ayrı ev yangınında şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti. Şüphelinin bu kişilerin ölümüyle ilgili bağlantısının olup olmadığı araştırılmaya başlandı.  Akkuş İlçe Jandarma Komutanlığı'nda halen işlemleri devam eden Mehmet Ali Ç.'ye bu olaylarda yardım eden başka bir kişinin olup olmadığı da tespit edilmeye çalışılıyor. - Hırsızlık yapacağı evi şaşırmış- 9 ay önce cezaevinden çıkan Mehmet Ali Ç.'nin, hayvan hırsızlığı yapmak için gündüz bir evde keşif yaptığı, gece de hırsızlık amacıyla gittiği evi şaşırınca yanlışlıkla başka bir eve girdiği, burada 2 kişinin ellerini tersten kelepçeleyip 2 bin 300 TL para ile cep telefonlarını gasp ederek kaçtığı saptandı. Mehmet Ali Ç.'nin ahırında bulunan çalıntı hayvanlar da sahipleri bulunarak teslim edildi. Öldürülen Şeker Köseoğlu'nun oğlu Recai Köseoğlu, cinayetin aydınlatılmasını sağlayan jandarma ve polise teşekkür ederek, "Devletimize ne kadar teşekkür etsem azdır. Annemin ölümünün çözülmesi için canımı yola koydum. Benim yaşamım çok zor, tek dayanağım annemdi, o da gitti. Çok şükür devletimiz var bize sahip çıkıyor" dedi.  
Akkuş’ta gasp suçundan yakalanan bir kişiden, ilçedeki 2 ayrı olayda ölü bulunan 2'si kadın 3 kişiye ait cep telefonu, av tüfeği ve küçükbaş hayvan ele geçirildi.

Çeşitli suçlardan sabıkalı olan zanlının Akkuş ve Ünye'de son bir yıl içinde kayıp 1 kadının ölmesi, 2 kişinin tüp gazdan zehirlenmesi, 5 kişinin de iki ayrı ev yangınında şüpheli bir şekilde hayatını kaybetmesi ölümleriyle ilgili bağlantısının olup olmadığı araştırılıyor.

Alınan bilgiye göre, Akkuş ilçesi Çamalan Mahallesi'nde bir evden iki kişiyi tersten kelepçeleyip 2 bin 300 lira paralarının gasp yapıldığı iddiası üzerine çalışma başlatan Akkuş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, olaya karışan kişinin Mehmet Ali Ç. (45) olduğunu belirledi.

Bu tespit üzerine harekete geçen ekipler, çeşitli suçlardan sabıkası olan zanlıyı ilçede saklandığı evde yakaladı.

-Gasp ettiği eşyalar cinayet şüphesini ortaya çıkardı -

Zanlının evindeki aramada, 3 Mayıs günü ilçeye bağlı Dağyolu Mahallesi'nde yalnız yaşayan ve kaybolduktan sonra cesedi evinden 8 km. uzaklıkta bir derede bulunan kadın Şeker Köseoğlu'na (60) ait av tüfeği ve çalınan 4 küçükbaş hayvanından birisi bulundu.

Ekipler evdeki aramada ayrıca aynı ilçenin Karaağaç Tepesi Mahallesi'ndeki evlerinde 31 Temmuz günü ölü bulunan ve gaz sızıntısından ölmüş olabilecekleri belirtilen Senayi Türedi (54) ve Ümit Türedi (55) çiftine ait cep telefonu da ele geçirildi.

Bu nedenlerle ekipler, Mehmet Ali Ç'nin her iki olaydaki 3 kişinin ölümüyle bir ilgisinin olup olmadığını araştırdığı belirtildi.

Gözaltındaki Mehmet Ali Ç'nin İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

- Şüphelinin 8 ölümle bağlantısı araştırılıyor -

Akkuş ve Ünye'de son bir yıl içinde kayıp 1 kadın ölü bulundu, 2 kişi tüp gaz zehirlenmesi sonucu, 5 kişi de iki ayrı ev yangınında şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti. Şüphelinin bu kişilerin ölümüyle ilgili bağlantısının olup olmadığı araştırılmaya başlandı.

 Akkuş İlçe Jandarma Komutanlığı'nda halen işlemleri devam eden Mehmet Ali Ç.'ye bu olaylarda yardım eden başka bir kişinin olup olmadığı da tespit edilmeye çalışılıyor.

- Hırsızlık yapacağı evi şaşırmış-

9 ay önce cezaevinden çıkan Mehmet Ali Ç.'nin, hayvan hırsızlığı yapmak için gündüz bir evde keşif yaptığı, gece de hırsızlık amacıyla gittiği evi şaşırınca yanlışlıkla başka bir eve girdiği, burada 2 kişinin ellerini tersten kelepçeleyip 2 bin 300 TL para ile cep telefonlarını gasp ederek kaçtığı saptandı.

Mehmet Ali Ç.'nin ahırında bulunan çalıntı hayvanlar da sahipleri bulunarak teslim edildi.

Öldürülen Şeker Köseoğlu'nun oğlu Recai Köseoğlu, cinayetin aydınlatılmasını sağlayan jandarma ve polise teşekkür ederek, "Devletimize ne kadar teşekkür etsem azdır. Annemin ölümünün çözülmesi için canımı yola koydum. Benim yaşamım çok zor, tek dayanağım annemdi, o da gitti. Çok şükür devletimiz var bize sahip çıkıyor" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.