Geleceğe Nefes Projesine Tam Destek

BÖLGE GÜNDEMİ 12.11.2019 - 08:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 781+ kez okundu.
 

Geleceğe Nefes Projesine Tam Destek

Türkiye geneli 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen 11 milyon fidan dikimi etkinliğinde 2023 noktadan 2 tanesi olan Akkuş ilçesinde 10 bin fidan toprakla buluştu.
  Ketendere mahallesinde düzenlenen programa Belediye Başkanı İsa Demirci başta olmak üzere, Daire amirleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Proje kapsamında ilk fidanı toprakla buluşturan Başkan Demirci ” İnşallah bu fidanlar gelecekte çocuklarımıza nefes olacaktır” dedi. Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci: “Akkuş ilçemizde Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde “Geleceğe Nefes” adlı proje kapsamında Türkiye’nin farklı 2023 noktasında fidan dikimi yapılmaktadır. 2023 noktanın 2 tanesi de ilçemizde bulunmaktadır. Şuanda orman işletme müdürlüğümüzün belirlediği 2 noktanın bir tanesi olan Ketendere mahallemizdeyiz. İnşallah bu fidanlar gelecekte çocuklarımıza nefes olacaktır. Türkiye’nin değişik yerlerinde olduğu gibi Akkuş’ta da bugün çok ciddi katılım var. Vatandaşlarımızın bu projeye ilgisi, alakası büyük oldu.”
Türkiye geneli 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen 11 milyon fidan dikimi etkinliğinde 2023 noktadan 2 tanesi olan Akkuş ilçesinde 10 bin fidan toprakla buluştu.

 

Ketendere mahallesinde düzenlenen programa Belediye Başkanı İsa Demirci başta olmak üzere, Daire amirleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Proje kapsamında ilk fidanı toprakla buluşturan Başkan Demirci ” İnşallah bu fidanlar gelecekte çocuklarımıza nefes olacaktır” dedi.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci: “Akkuş ilçemizde Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde “Geleceğe Nefes” adlı proje kapsamında Türkiye’nin farklı 2023 noktasında fidan dikimi yapılmaktadır. 2023 noktanın 2 tanesi de ilçemizde bulunmaktadır. Şuanda orman işletme müdürlüğümüzün belirlediği 2 noktanın bir tanesi olan Ketendere mahallemizdeyiz. İnşallah bu fidanlar gelecekte çocuklarımıza nefes olacaktır. Türkiye’nin değişik yerlerinde olduğu gibi Akkuş’ta da bugün çok ciddi katılım var. Vatandaşlarımızın bu projeye ilgisi, alakası büyük oldu.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.