Gençler, Tecrübeli İsimlerle Buluştular

BÖLGE GÜNDEMİ 15.07.2021 - 00:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2368+ kez okundu.
 

Gençler, Tecrübeli İsimlerle Buluştular

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Mustafa Rakım Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencilerini ‘Telafide Ben De Varım’ etkinliği kapsamında Belediye Binicilik Tesislerinde ağırladı. Başkan Tavlı, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Sizleri yeteri kadar yetiştiremezsek bu bizim eksikliğimiz olur ve geleceğimizi yok etmiş oluruz. Bu nedenle her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum.” dedi.
        Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesi’nin ‘Telafide Ben De Varım’ etkinliği kapsamında gençler, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın davetlisi olarak Belediye Binicilik Tesisleri’nde doyasıya bir gün geçirdiler.       Gençleri etkinlikte Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kanan Selim Argan, AK Parti Ünye İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, Eczacı Mustafa Nevzat Telcioğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz yalnız bırakmadılar.       Müdür Aydemir, “Başkan Tavlı’ya Desteklerinden Dolayı Teşekkür Ediyoruz”       Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesi Müdürü Hüsamettin Aydemir, kahvaltılı etkinlikte yaptığı konuşmada, “Bu program kapsamında devlet kurumları ve STK’lar ile sağlıklı ilişkiler kurarak faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Bu proje kapsamında bizlere desteğini esirgemeyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya teşekkür ediyoruz.” dedi.       Eczacı Telcioğlu, “Dünya Bambaşka Bir Yere Doğru Gidiyor”       Eczacı Mustafa Nevzat Telcioğlu ise “İmkânlarınızı sonuna kadar değerlendirerek güzel yerlere gelmeniz kadar istediğimiz başka bir şey yok. Artık dünya başka yerlere doğru gidiyor. Bu nedenle yaptığını en ufak çalışmalar dahi çok değerli hale gelebilecek. Bu nedenle bizler sizleri hep iyi yerlerde görmek istiyoruz. Bu çerçevede üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız.” dedi.       Belediye Başkanı Tavlı, “Çok Önemli Bir Coğrafyada Yaşıyoruz”       Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ülke olarak Türkiye’nin dünyanın anahtarı konumunda olduğunu belirterek şunları söyledi:       “Sizler bizler için çok değerlisiniz. Sizleri yeteri kadar yetiştiremezsek bu bizim eksikliğimiz olur ve geleceğimizi yok etmiş oluruz. Bu nedenle her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Gençlerin ne kadar değerli olduğunu geçmişte önemli insanlar da sık sık dile getirmişler. Ünlü filozof Aristo “Gençlerin yetişmesine önem veriniz. Çünkü bu yolda en küçük ihmal, ülkenin yapısını ve geleceğini yok eder.” diyor. Yine Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız.” demiştir. Yine merhum Hocamız Ali Fuat Başgil’in şu sözü çok manidardır, “Gençliğini eğlenmekle geçiren, ihtiyarlığını ağlamakla geçirir.” Bu sözler bizleredir. Bulunduğumuz coğrafya çok önemli bir yer. Bugün İstanbul boğaz köprüleri Türkiye için ne ise, dünya içinde Türkiye’nin bulunduğu coğrafya o kadar önemlidir. Bizimle uğraşanlar ne dün bitti, ne de yarın bitecek. Bu nedenle birlik ve beraberliğinizi asla kaybetmeyin. Geleceğe umutla bakın ve aynı zamanda kendinizi yetiştirmek için de gayretli olun.”       Etkinlikte daha sonra gençler, tesiste zipline ve ata binerek doyasıya bir gün geçirdiler.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Mustafa Rakım Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencilerini ‘Telafide Ben De Varım’ etkinliği kapsamında Belediye Binicilik Tesislerinde ağırladı. Başkan Tavlı, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Sizleri yeteri kadar yetiştiremezsek bu bizim eksikliğimiz olur ve geleceğimizi yok etmiş oluruz. Bu nedenle her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum.” dedi.

 

 

 

 

Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesi’nin ‘Telafide Ben De Varım’ etkinliği kapsamında gençler, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın davetlisi olarak Belediye Binicilik Tesisleri’nde doyasıya bir gün geçirdiler.

 

 

 

Gençleri etkinlikte Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kanan Selim Argan, AK Parti Ünye İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, Eczacı Mustafa Nevzat Telcioğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz yalnız bırakmadılar.

 

 

 

Müdür Aydemir, “Başkan Tavlı’ya Desteklerinden Dolayı Teşekkür Ediyoruz”

 

 

 

Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesi Müdürü Hüsamettin Aydemir, kahvaltılı etkinlikte yaptığı konuşmada, “Bu program kapsamında devlet kurumları ve STK’lar ile sağlıklı ilişkiler kurarak faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Bu proje kapsamında bizlere desteğini esirgemeyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

 

 

Eczacı Telcioğlu, “Dünya Bambaşka Bir Yere Doğru Gidiyor”

 

 

 

Eczacı Mustafa Nevzat Telcioğlu ise “İmkânlarınızı sonuna kadar değerlendirerek güzel yerlere gelmeniz kadar istediğimiz başka bir şey yok. Artık dünya başka yerlere doğru gidiyor. Bu nedenle yaptığını en ufak çalışmalar dahi çok değerli hale gelebilecek. Bu nedenle bizler sizleri hep iyi yerlerde görmek istiyoruz. Bu çerçevede üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız.” dedi.

 

 

 

Belediye Başkanı Tavlı, “Çok Önemli Bir Coğrafyada Yaşıyoruz”

 

 

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ülke olarak Türkiye’nin dünyanın anahtarı konumunda olduğunu belirterek şunları söyledi:

 

 

 

“Sizler bizler için çok değerlisiniz. Sizleri yeteri kadar yetiştiremezsek bu bizim eksikliğimiz olur ve geleceğimizi yok etmiş oluruz. Bu nedenle her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Gençlerin ne kadar değerli olduğunu geçmişte önemli insanlar da sık sık dile getirmişler. Ünlü filozof Aristo “Gençlerin yetişmesine önem veriniz. Çünkü bu yolda en küçük ihmal, ülkenin yapısını ve geleceğini yok eder.” diyor. Yine Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız.” demiştir. Yine merhum Hocamız Ali Fuat Başgil’in şu sözü çok manidardır, “Gençliğini eğlenmekle geçiren, ihtiyarlığını ağlamakla geçirir.” Bu sözler bizleredir. Bulunduğumuz coğrafya çok önemli bir yer. Bugün İstanbul boğaz köprüleri Türkiye için ne ise, dünya içinde Türkiye’nin bulunduğu coğrafya o kadar önemlidir. Bizimle uğraşanlar ne dün bitti, ne de yarın bitecek. Bu nedenle birlik ve beraberliğinizi asla kaybetmeyin. Geleceğe umutla bakın ve aynı zamanda kendinizi yetiştirmek için de gayretli olun.”

 

 

 

Etkinlikte daha sonra gençler, tesiste zipline ve ata binerek doyasıya bir gün geçirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.