Gençlerle buluştular

SİYASET 02.06.2018 - 00:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1515+ kez okundu.
 

Gençlerle buluştular

Ünye Belediyesi’nin düzenlediği sahur programında, AK Parti Ordu Milletvekili adayları ve belediye Başkanı Ahmet Çamyar, gençlerle bir araya geldi
Gençler sahur programında Milletvekili adayları ve Başkan Çamyar’la bir araya geldiler. Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde; Ünye Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Ordu Üniversitesi Cumhuriyet yerleşkesinden değişik kulüp ve platform üyesi 750’nin üzerinde gencin katılımı ile gerçekleşen sahur programında AK Parti Odu Milletvekili adayları kendilerini tanıtılar. -“Sizleri milli ve manevi değerlere bağlı gençler olarak görmek istiyoruz”- AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı,  programda yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere büyük önem verdiğini ifade ederek, “Sizlerin değerini ve kıymetini bilen, sizlerin dertleri ile dertlenen, heyecanları ile heyecanlanan Sayın Cumhurbaşkanımız seçilme yaşını 18’e düşürerek sizlere ne kadar ehemmiyet verdiğini görmekteyiz. Bizim için 2023, sizler içinde 2071 hedeflerini koyan Sayın Cumhurbaşkanımız ile birlikte sizleri milli ve manevi değerlere bağlı gençler olarak görmek istiyoruz.” dedi. -“24 Haziran’da gençlere çok görev düşüyor”- Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, önlerinde çok önemli bir seçim olduğunu ve bu seçimde gençlere büyük görevler düştüğünü belirterek şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanımız, Gençlik Kollarından yetişen bir lider. Bende gençlik kollarından gelen Refah Partisi’nde gençlik kollarında çalışmış, Fazilet Partisi’nde Belediye Meclis Üyeliği, AK Parti’de İlçe Başkanlığı ve şuanda Belediye başkanlığı yapan bir kardeşinizim. Bu şehre Belediye Başkanlığı yapmaktan dolayı, genç kardeşlerimle birlikte ve bir lokmayı paylaşmaktan dolayı, zaman zaman evlerinize misafir olup beraber menemen yapıp, o menemene ekmeği bandırmaktan dolayı son derece mutluyum. Önümüzde çok önemli bir seçim var. 24 Haziran’da gençlere çok görev düşüyor. Ama görüyorum ki bu iş burada hallolmuş.”  -“ Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik duracağız”- AK Parti Ordu Milletvekili adayı Yavuz Selim Kıran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda seçeceklerini ifade ederek, “Ülkemiz çok önemli ve tarihi bir boyutu var. Bu seçimlerin önemli olmasının iki boyutu var. Birincisi referandum ile birlikte ülkemiz bir yönetim değişikliğine gitti ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk seçimi olacak. Bu seçimde biz öncelikle Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz ve İnşallah Cumhurbaşkanımızı ilk turda Beştepe’ye göndereceğiz. Gönderirken de gençlere her zaman güvenen, genç yaşlarından itibaren siyasetin içinde olan, her zaman gençlerle omuz omuza yürüyen Cumhurbaşkanımızı inşallah mahcup etmeyeceğiz. Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik duracağız. Recep Tayyip Erdoğan’ın daha güçlü bir şekilde dünya 5’ten büyüktür demeye devam edebilmesi için onu destekleyeceğiz.” diye konuştu. Programa AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, AK Parti Ordu Milletvekili Adayları Hamit Taşçı, Sait İnan, Yavuz Selim Kıran ve gençler katıldı.  
Ünye Belediyesi’nin düzenlediği sahur programında, AK Parti Ordu Milletvekili adayları ve belediye Başkanı Ahmet Çamyar, gençlerle bir araya geldi

Gençler sahur programında Milletvekili adayları ve Başkan Çamyar’la bir araya geldiler.

Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde; Ünye Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Ordu Üniversitesi Cumhuriyet yerleşkesinden değişik kulüp ve platform üyesi 750’nin üzerinde gencin katılımı ile gerçekleşen sahur programında AK Parti Odu Milletvekili adayları kendilerini tanıtılar.

-“Sizleri milli ve manevi değerlere bağlı gençler olarak görmek istiyoruz”-

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı,  programda yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere büyük önem verdiğini ifade ederek, “Sizlerin değerini ve kıymetini bilen, sizlerin dertleri ile dertlenen, heyecanları ile heyecanlanan Sayın Cumhurbaşkanımız seçilme yaşını 18’e düşürerek sizlere ne kadar ehemmiyet verdiğini görmekteyiz. Bizim için 2023, sizler içinde 2071 hedeflerini koyan Sayın Cumhurbaşkanımız ile birlikte sizleri milli ve manevi değerlere bağlı gençler olarak görmek istiyoruz.” dedi.

-“24 Haziran’da gençlere çok görev düşüyor”-

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, önlerinde çok önemli bir seçim olduğunu ve bu seçimde gençlere büyük görevler düştüğünü belirterek şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanımız, Gençlik Kollarından yetişen bir lider. Bende gençlik kollarından gelen Refah Partisi’nde gençlik kollarında çalışmış, Fazilet Partisi’nde Belediye Meclis Üyeliği, AK Parti’de İlçe Başkanlığı ve şuanda Belediye başkanlığı yapan bir kardeşinizim. Bu şehre Belediye Başkanlığı yapmaktan dolayı, genç kardeşlerimle birlikte ve bir lokmayı paylaşmaktan dolayı, zaman zaman evlerinize misafir olup beraber menemen yapıp, o menemene ekmeği bandırmaktan dolayı son derece mutluyum. Önümüzde çok önemli bir seçim var. 24 Haziran’da gençlere çok görev düşüyor. Ama görüyorum ki bu iş burada hallolmuş.” 

-“ Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik duracağız”-

AK Parti Ordu Milletvekili adayı Yavuz Selim Kıran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda seçeceklerini ifade ederek, “Ülkemiz çok önemli ve tarihi bir boyutu var. Bu seçimlerin önemli olmasının iki boyutu var. Birincisi referandum ile birlikte ülkemiz bir yönetim değişikliğine gitti ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk seçimi olacak. Bu seçimde biz öncelikle Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz ve İnşallah Cumhurbaşkanımızı ilk turda Beştepe’ye göndereceğiz. Gönderirken de gençlere her zaman güvenen, genç yaşlarından itibaren siyasetin içinde olan, her zaman gençlerle omuz omuza yürüyen Cumhurbaşkanımızı inşallah mahcup etmeyeceğiz. Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik duracağız. Recep Tayyip Erdoğan’ın daha güçlü bir şekilde dünya 5’ten büyüktür demeye devam edebilmesi için onu destekleyeceğiz.” diye konuştu.

Programa AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, AK Parti Ordu Milletvekili Adayları Hamit Taşçı, Sait İnan, Yavuz Selim Kıran ve gençler katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.