Genel Sekreter Değişti

BÖLGE GÜNDEMİ (Ünye Net Haber ) - Ünye Net Haber | 20.09.2018 - 15:51, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1315+ kez okundu.
 

Genel Sekreter Değişti

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde değişim devam ediyor. Enver Yılmaz istifasının ardından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına vekaleten Engin Tekintaş’ın atanmasıyla birlikte Genel Sekreterliğe Suat Olgun’u getirildi.
Büyükşehirde taşlar yerinden oynuyor. Enver Yılmaz’ın istifasının ardından Ordu Valiliği tarafından Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın vekaleten atandığı Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde değişim hız kazandı. Engin Tekintaş’ın Başkan Vekili olmasının ardından yönetim kadrosunda da değişim başladı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun getirilirken, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek’te Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirildiği öğrenildi. Özel Kalem Müdürü Muhammed Bayram Kırış’ın yerine de Altınordu Belediyesi Özel Kalem Müdürü Nusret Aykut görevlendirildi. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreterlik görevinde yaşanan bu değişimle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, daire başkanları ve birim müdürlerinde de değişim olup olmayacağı merak ediliyor.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde değişim devam ediyor. Enver Yılmaz istifasının ardından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına vekaleten Engin Tekintaş’ın atanmasıyla birlikte Genel Sekreterliğe Suat Olgun’u getirildi.

Büyükşehirde taşlar yerinden oynuyor. Enver Yılmaz’ın istifasının ardından Ordu Valiliği tarafından Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın vekaleten atandığı Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde değişim hız kazandı.

Engin Tekintaş’ın Başkan Vekili olmasının ardından yönetim kadrosunda da değişim başladı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun getirilirken, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek’te Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirildiği öğrenildi.

Özel Kalem Müdürü Muhammed Bayram Kırış’ın yerine de Altınordu Belediyesi Özel Kalem Müdürü Nusret Aykut görevlendirildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreterlik görevinde yaşanan bu değişimle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, daire başkanları ve birim müdürlerinde de değişim olup olmayacağı merak ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.