Gezinti Teknesi Hizmet Vermeye Başladı

YAŞAM 05.06.2019 - 19:43, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1559+ kez okundu.
 

Gezinti Teknesi Hizmet Vermeye Başladı

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı ve yaz sezonunda vatandaşların hizmetine sunulmak üzere kiralanan gezinti teknesi hizmet vermeye başladı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, gezinti teknesinin 3 ay boyunca halkın hizmetinde olacağını söyledi. Başkan Güler, “ORBEL A.Ş. bünyesinde kiralanan gezinti teknesini Ramazan Bayramı sabahından itibaren Altınordu rıhtımında vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya başladık. Kıyısı olan bir il olmamıza rağmen denizin imkânlarından yeterince faydalanamıyoruz. Hem bu olumsuz durumu ortadan kaldırmak hem de vatandaşlarımızın yaz aylarında sahip olduğumuz doğa harikası denizimizin tadını doyasıya çıkarmaları için bu hizmeti sunmaya başladık” dedi.   Gezinti teknesi ilk olarak günde üç kez tur düzenleyecek. 10.00-11.00, 15.00-16.00 ve 18.00-19.00 saatleri arasında hizmet verecek olan gezinti teknesinde Ramazan Bayramında kişi başı fiyat 10 lira olarak belirlendi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı ve yaz sezonunda vatandaşların hizmetine sunulmak üzere kiralanan gezinti teknesi hizmet vermeye başladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, gezinti teknesinin 3 ay boyunca halkın hizmetinde olacağını söyledi. Başkan Güler, “ORBEL A.Ş. bünyesinde kiralanan gezinti teknesini Ramazan Bayramı sabahından itibaren Altınordu rıhtımında vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya başladık. Kıyısı olan bir il olmamıza rağmen denizin imkânlarından yeterince faydalanamıyoruz. Hem bu olumsuz durumu ortadan kaldırmak hem de vatandaşlarımızın yaz aylarında sahip olduğumuz doğa harikası denizimizin tadını doyasıya çıkarmaları için bu hizmeti sunmaya başladık” dedi.

 

Gezinti teknesi ilk olarak günde üç kez tur düzenleyecek. 10.00-11.00, 15.00-16.00 ve 18.00-19.00 saatleri arasında hizmet verecek olan gezinti teknesinde Ramazan Bayramında kişi başı fiyat 10 lira olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.