Giresun'da Ordulu Polis şehit oldu

ASAYİŞ 26.11.2018 - 13:18, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2033+ kez okundu.
 

Giresun'da Ordulu Polis şehit oldu

Giresun Bulancak’ta uygulama yapan polislere otomobil çarptı. Kazada Ordulu Polis Memuru İmdat Berçin şehit düşerken bir polis memuru da yaralandı.
Kaza dün gece Buluncak Pazarsuyu Büyük Liman Polis uygulama noktasında meydana geldi. Polislerin dur ihtarına uymayan E.K.'nın kullandığı otomobil görev yapan polislerin arasına daldı. Kazada Bulancak Emniyet Müdürlüğü emrinde görevli İmdat Berçin şehit olurken Ferhat Canlı ağır yaralandı. BUGÜN TOPRAĞA VERİLİYOR Şehit İmdat Berçin için ilk tören bugün saat 11.00’de Bulancak Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenecek. İmdat Berçin için ikinci tören doğum yeri olan Ulubey’de saat 14.00’de Ulubey Meydanında yapılacak. İmdat Berçin Ulubey’de toprağa verilecek.
Giresun Bulancak’ta uygulama yapan polislere otomobil çarptı. Kazada Ordulu Polis Memuru İmdat Berçin şehit düşerken bir polis memuru da yaralandı.

Kaza dün gece Buluncak Pazarsuyu Büyük Liman Polis uygulama noktasında meydana geldi. Polislerin dur ihtarına uymayan E.K.'nın kullandığı otomobil görev yapan polislerin arasına daldı.

Kazada Bulancak Emniyet Müdürlüğü emrinde görevli İmdat Berçin şehit olurken Ferhat Canlı ağır yaralandı.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLİYOR

Şehit İmdat Berçin için ilk tören bugün saat 11.00’de Bulancak Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenecek. İmdat Berçin için ikinci tören doğum yeri olan Ulubey’de saat 14.00’de Ulubey Meydanında yapılacak. İmdat Berçin Ulubey’de toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.