Göğüs Hastalıkları Uzmanı göreve başladı

SAĞLIK 14.11.2019 - 12:10, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1411+ kez okundu.
 

Göğüs Hastalıkları Uzmanı göreve başladı

Ünye Devlet Hastanesi'nde doktor eksiği yaşanan Göğüs Hastalıkları Uzmanlığına atama gerçekleşti. Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Fatih Elverişli hastanede görevine başladı.
Konuyla ilgili olarak Ünye Devlet Hastanesi tarafından verilen bilgide Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Fatih Elverişli ile ilgili olarak şunlar ifade edildi; "1989 yılında Ankara’da Doğan Uzm.Dr. Mehmet Fatih Elverişli, Tıp Eğitimini Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesinde aldı. 2013 yılında buradan mezun olan Uz.Dr. Mehmet Fatih Elverişli, 2015 yılında Düzce Üniversitesi Göğüs Hastalıkları bölümünde ihtisasına başladı. 2019 yılında ihtisasını tamamlayan Uzm.Dr. Mehmet Fatih Elverişli, Uzmanlıkta ilk görev yeri olan Ünye’ye atandı. Bu hafta hastanemizde görevine başlayan Uzm.Dr. Mehmet Fatih Elverişli, önümüzdeki haftadan itibaren poliklinik hizmeti verecek.
Ünye Devlet Hastanesi'nde doktor eksiği yaşanan Göğüs Hastalıkları Uzmanlığına atama gerçekleşti. Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Fatih Elverişli hastanede görevine başladı.

Konuyla ilgili olarak Ünye Devlet Hastanesi tarafından verilen bilgide Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Fatih Elverişli ile ilgili olarak şunlar ifade edildi; "1989 yılında Ankara’da Doğan Uzm.Dr. Mehmet Fatih Elverişli, Tıp Eğitimini Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesinde aldı. 2013 yılında buradan mezun olan Uz.Dr. Mehmet Fatih Elverişli, 2015 yılında Düzce Üniversitesi Göğüs Hastalıkları bölümünde ihtisasına başladı.
2019 yılında ihtisasını tamamlayan Uzm.Dr. Mehmet Fatih Elverişli, Uzmanlıkta ilk görev yeri olan Ünye’ye atandı.
Bu hafta hastanemizde görevine başlayan Uzm.Dr. Mehmet Fatih Elverişli, önümüzdeki haftadan itibaren poliklinik hizmeti verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.