Gönüllerince Eğlendiler

ÇOCUK 02.05.2018 - 23:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 6474+ kez okundu.
 

Gönüllerince Eğlendiler

Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi(İİBF)Öğrenci Derneği, düzenledikleri ‘ Çocuk Esirgeme Programı’ ile Ünye Sabancı Çocuk yuvasındaki 45 miniği doyasıya eğlendirdi.
Ünye İİBF Konferans Salonunda düzenlenen programda çocuklar konfetiler eşliğinde salona giriş yaptı. Programda bulunan palyaço ve diğer çizgi film karakterleri ile danslar eden çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.Üniversite öğrencileri çocuklar ile birlikte danslar ederek, oyunlar oynadı. Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrenci Derneği Başkan Yardımcısı Mertcan Yavuz programa ilişkin verdiği bilgide; “Yaşlılarımıza, öğrencilerimize, yetim ve öksüz  çocuklara sahip çıkmak lazım. Bizlerde bizden önce bu dernekte görev almış büyüklerimizden örnek alarak, böyle bir program düzenledik. Daha fazlasını da yapmak için çabalayacağız.” dedi Program sonunda öğrenciler için hazırlanan pasta kesildi ve fakülte öğrencilerinden Sabancı çocuklarına hediyeler verildi.  
Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi(İİBF)Öğrenci Derneği, düzenledikleri ‘ Çocuk Esirgeme Programı’ ile Ünye Sabancı Çocuk yuvasındaki 45 miniği doyasıya eğlendirdi.

Ünye İİBF Konferans Salonunda düzenlenen programda çocuklar konfetiler eşliğinde salona giriş yaptı. Programda bulunan palyaço ve diğer çizgi film karakterleri ile danslar eden çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.Üniversite öğrencileri çocuklar ile birlikte danslar ederek, oyunlar oynadı.

Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrenci Derneği Başkan Yardımcısı Mertcan Yavuz programa ilişkin verdiği bilgide; “Yaşlılarımıza, öğrencilerimize, yetim ve öksüz  çocuklara sahip çıkmak lazım. Bizlerde bizden önce bu dernekte görev almış büyüklerimizden örnek alarak, böyle bir program düzenledik. Daha fazlasını da yapmak için çabalayacağız.” dedi

Program sonunda öğrenciler için hazırlanan pasta kesildi ve fakülte öğrencilerinden Sabancı çocuklarına hediyeler verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.