Güler: Başladığımız işi bitiriyoruz

SİYASET 22.02.2019 - 12:11, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1433+ kez okundu.
 

Güler: Başladığımız işi bitiriyoruz

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yapımı süren Ordu Çevre Yolu'nda çalışmaları yerinde inceledi. Güler, Başladığımız işi bitiriyoruz. çevre yolunda sona gelindi. Çok yakında da açılışını değerli hemşerilerimize müjdeleyeceğiz" dedi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı, AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu trafiğini rahatlatacak olan ve çalışmalarında sona gelinen Ordu Çevre Yolu'na giderek çalışmaları yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı. Güler, toplamda 1 milyar 600 milyon liralık yatırım yapılan ve 6 tünelden oluşan 22,4 kilometre uzunluğundaki Çevre Yolu'nun çok yakın bir tarihte açılacağını duyurdu. Güler, 'Muhteşem bir yatırımı yerinde gördük ve bu konuda bilgiler aldık. 1 Milyar 600 milyon liralık yatırım yapılan Çevre Yolu'nda sona gelindi. Çok yakında da açılışını değerli hemşerilerimize müjdeleyeceğiz. Açılışını yakın zamanda gerçekleştirecek olduğumuz Çevre Yolu'nun toplam uzunluğu 22,4 kilometre. Bu mesafe 6 tünelle geçiliyor. Bu tüneller toplam uzunluğu tek yönde 9 bin 400 metreö dedi. DURMAK YOK YOLA DEVAM? Çevre Yolu güzergahında bulunan 6 tünelin Türk mühendislerinin isimleriyle adlandırılacağını da aktaran Güler, 'Hemen hemen açılmaya hazır olan Çevre Yolu, Ordu'nun trafiğini ve Ordu'nun ekonomisini çok yakından ilgilendiriyor. Burada çok başarılı bir mühendislik hizmeti veriliyor. En önemlisi bu çalışmalar; Türk mühendislerinin hazırlamış olduğu çalışmalardır. Çevre Yolu'ndaki tünellerimiz tıpkı Nefise Akçelik tünelimizde olduğu gibi Türk mühendislerinin isimleriyle adlandırılacak. Çevre Yolu bittiği zaman şehir içi trafiği epeyce bir rahatlığa kavuşacak ama şehir içinde oluşabilecek sıkışıklığa da bir çözüm bulmak gerekiyor. Biz burada çevre yolu ile birlikte Ordu trafiğinin ve ekonomisinin önümüzdeki günlerde alacağı şekli görüştüğümüz gibi Ordu şehir içi trafiği ile ilgili etütler de yaptık. Çevre yolunun dışında değişik sürprizlerimiz de olacak. Durmak yok yola devamö diye konuştu. 'BAŞLADIĞIMIZ İŞİ BİTİRİYORUZ? Araçla birlikte Boztepe'nin altından geçen 3 bin 300 metrelik tünelin içerisinden de geçen Güler, şunları söyledi Boztepe'ye çıkmalı şu Ordu'ya bakmalı dediğimiz Boztepe'nin altından geçen tünelin içerisindeyiz. Bu benim için çok heyecan verici an. Çünkü başından beri emeğimiz olan Ordu Çevre Yolu'nda mutlu sona erişmiş oluyoruz. Böylece daha önce yaptığımız çalışmalara, dev projelere bir tanesini daha eklemiş oluyoruz. Şu anda bunun en güzel ispatı da Boztepe'yi delen ve altından geçen 3 bin 300 metrelik bir mühendislik harikası olan bu tünelin içerisinden arabayla geçiyor olmamız. Böylece emeğimizin sonuca ulaştığını görüyoruz. Başladığımız işi bitiriyoruz.
AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yapımı süren Ordu Çevre Yolu'nda çalışmaları yerinde inceledi. Güler, Başladığımız işi bitiriyoruz. çevre yolunda sona gelindi. Çok yakında da açılışını değerli hemşerilerimize müjdeleyeceğiz" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı, AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu trafiğini rahatlatacak olan ve çalışmalarında sona gelinen Ordu Çevre Yolu'na giderek çalışmaları yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı. Güler, toplamda 1 milyar 600 milyon liralık yatırım yapılan ve 6 tünelden oluşan 22,4 kilometre uzunluğundaki Çevre Yolu'nun çok yakın bir tarihte açılacağını duyurdu. Güler, 'Muhteşem bir yatırımı yerinde gördük ve bu konuda bilgiler aldık. 1 Milyar 600 milyon liralık yatırım yapılan Çevre Yolu'nda sona gelindi. Çok yakında da açılışını değerli hemşerilerimize müjdeleyeceğiz. Açılışını yakın zamanda gerçekleştirecek olduğumuz Çevre Yolu'nun toplam uzunluğu 22,4 kilometre. Bu mesafe 6 tünelle geçiliyor. Bu tüneller toplam uzunluğu tek yönde 9 bin 400 metreö dedi.

DURMAK YOK YOLA DEVAM?

Çevre Yolu güzergahında bulunan 6 tünelin Türk mühendislerinin isimleriyle adlandırılacağını da aktaran Güler, 'Hemen hemen açılmaya hazır olan Çevre Yolu, Ordu'nun trafiğini ve Ordu'nun ekonomisini çok yakından ilgilendiriyor. Burada çok başarılı bir mühendislik hizmeti veriliyor. En önemlisi bu çalışmalar; Türk mühendislerinin hazırlamış olduğu çalışmalardır. Çevre Yolu'ndaki tünellerimiz tıpkı Nefise Akçelik tünelimizde olduğu gibi Türk mühendislerinin isimleriyle adlandırılacak. Çevre Yolu bittiği zaman şehir içi trafiği epeyce bir rahatlığa kavuşacak ama şehir içinde oluşabilecek sıkışıklığa da bir çözüm bulmak gerekiyor. Biz burada çevre yolu ile birlikte Ordu trafiğinin ve ekonomisinin önümüzdeki günlerde alacağı şekli görüştüğümüz gibi Ordu şehir içi trafiği ile ilgili etütler de yaptık. Çevre yolunun dışında değişik sürprizlerimiz de olacak. Durmak yok yola devamö diye konuştu.

'BAŞLADIĞIMIZ İŞİ BİTİRİYORUZ?

Araçla birlikte Boztepe'nin altından geçen 3 bin 300 metrelik tünelin içerisinden de geçen Güler, şunları söyledi

Boztepe'ye çıkmalı şu Ordu'ya bakmalı dediğimiz Boztepe'nin altından geçen tünelin içerisindeyiz. Bu benim için çok heyecan verici an. Çünkü başından beri emeğimiz olan Ordu Çevre Yolu'nda mutlu sona erişmiş oluyoruz. Böylece daha önce yaptığımız çalışmalara, dev projelere bir tanesini daha eklemiş oluyoruz. Şu anda bunun en güzel ispatı da Boztepe'yi delen ve altından geçen 3 bin 300 metrelik bir mühendislik harikası olan bu tünelin içerisinden arabayla geçiyor olmamız. Böylece emeğimizin sonuca ulaştığını görüyoruz. Başladığımız işi bitiriyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.