Güler’den 3 Proje Müjdesi

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.01.2020 - 09:32, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1632+ kez okundu.
 

Güler’den 3 Proje Müjdesi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Üreten Kadınları Projesinin, aktif karbonun fizibilitesinin yapılması projesinin ve Ordu Organize Sanayi Bölgesinde yer sorunu yaşanmaması için yaptıkları projenin Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’na (DOKA) tarafından kabul edildiğini açıkladı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA)’nın 122. Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı. DOKA toplantısı sonrası Ordu için 3 müjde birden veren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Nüfusumuzun yarısı kadın. Dolayısıyla kadınlarımızın emeklerini üretime dönüştürmemiz gerekiyor. Bu amaçla Çalışan Ordu’nun Üreten Kadınları projesi başlattık. Projemiz de burada takdir kazandı. Bununla birlikte Ordu’muz ve ülkemiz çok daha iyi bir şekilde kalkınacak. Düşünen Ordu, Üreten Ordu ve Yarışan Ordu’nun üreten kısmına ağırlık veriyoruz. Aynı zamanda ülkemizin önemli ithalat kalemi olan aktif karbon için önemli bir adım atarak burada fizibilitesini yapacağız. Sanayi konusunda büyük bir atılım gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda kısa süre içinde Ordu Organize Sanayi bölgesindeki çalışmalara başlayacağız. Hemşerilerimizin içi rahat olsun biz Ordu için en iyisi ne ise her platformda onu yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Üreten Kadınları Projesinin, aktif karbonun fizibilitesinin yapılması projesinin ve Ordu Organize Sanayi Bölgesinde yer sorunu yaşanmaması için yaptıkları projenin Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’na (DOKA) tarafından kabul edildiğini açıkladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA)’nın 122. Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı.

DOKA toplantısı sonrası Ordu için 3 müjde birden veren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Nüfusumuzun yarısı kadın. Dolayısıyla kadınlarımızın emeklerini üretime dönüştürmemiz gerekiyor. Bu amaçla Çalışan Ordu’nun Üreten Kadınları projesi başlattık. Projemiz de burada takdir kazandı. Bununla birlikte Ordu’muz ve ülkemiz çok daha iyi bir şekilde kalkınacak. Düşünen Ordu, Üreten Ordu ve Yarışan Ordu’nun üreten kısmına ağırlık veriyoruz. Aynı zamanda ülkemizin önemli ithalat kalemi olan aktif karbon için önemli bir adım atarak burada fizibilitesini yapacağız. Sanayi konusunda büyük bir atılım gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda kısa süre içinde Ordu Organize Sanayi bölgesindeki çalışmalara başlayacağız. Hemşerilerimizin içi rahat olsun biz Ordu için en iyisi ne ise her platformda onu yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.