Güler’den Ordu basınına övgü

12.01.2019 - 22:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2613+ kez okundu.
 

Güler’den Ordu basınına övgü

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Hilmi Güler, Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında Ordu basınını övdü.
AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Hilmi Güler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Güler mesajında, Ordu basınının Kurtuluş Savaşı’nın ilk günlerinden bu yana şehrin ekonomik ve sosyal yönden ilerlemesine, birlik ve beraberliğin pekişmesinde önemli bir misyon üstlendiğini ve bu görevini bugüne kadar eksiksiz yerine getirdiğini söyledi. Kamuoyunun doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesini ilke edinen basının demokratik, şeffaf ve gelişmiş devletlerin önemli güçlerinden biri olduğuna dikkat çeken Hilmi Güler, medya organlarının vatandaşlarımıza tüm gelişmeleri doğru aktarması, kamuoyunun bilgilenmesinde ve bilinçlenmesinde kilit bir rol oynadığını vurguladı. Güler, internet ve sosyal medyanın günlük hayatın bir parçası haline geldiğini de ifade ederek, “Günümüz medya teknolojilerindeki hızlı gelişme, yazılı ve görsel basının yanı sıra internet gazeteciliği ve sosyal medyanın etkinlik alanını genişletmiş, doğru ve tarafsız habercilik anlayışını her zamankinden daha önemli hale getirmiştir” dedi. Ordu basınının Anadolu basınında önemli bir görev üstlendiğine dikkat çeken Güler,  şunları söyledi:   “Ordu basını Kurtuluş Savaşı’nın ilk günlerinden bu yana şehrin ekonomik ve sosyal yönden ilerlemesine, birlik ve beraberliğimizin pekişmesinde önemli bir misyon üstlenmiş ve bu görevini bugüne kadar eksiksiz yerine getirmiştir. Bu duygu ve düşünceler eşliğinde son derece zor şartlar içerisinde hayatları pahasına görevlerini yerine getirmekte olan gazetecilere takdirlerimi belirtiyor, medya mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, kendilerine başarılar diliyorum"
AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Hilmi Güler, Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında Ordu basınını övdü.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Hilmi Güler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Güler mesajında, Ordu basınının Kurtuluş Savaşı’nın ilk günlerinden bu yana şehrin ekonomik ve sosyal yönden ilerlemesine, birlik ve beraberliğin pekişmesinde önemli bir misyon üstlendiğini ve bu görevini bugüne kadar eksiksiz yerine getirdiğini söyledi.

Kamuoyunun doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesini ilke edinen basının demokratik, şeffaf ve gelişmiş devletlerin önemli güçlerinden biri olduğuna dikkat çeken Hilmi Güler, medya organlarının vatandaşlarımıza tüm gelişmeleri doğru aktarması, kamuoyunun bilgilenmesinde ve bilinçlenmesinde kilit bir rol oynadığını vurguladı.

Güler, internet ve sosyal medyanın günlük hayatın bir parçası haline geldiğini de ifade ederek, “Günümüz medya teknolojilerindeki hızlı gelişme, yazılı ve görsel basının yanı sıra internet gazeteciliği ve sosyal medyanın etkinlik alanını genişletmiş, doğru ve tarafsız habercilik anlayışını her zamankinden daha önemli hale getirmiştir” dedi.

Ordu basınının Anadolu basınında önemli bir görev üstlendiğine dikkat çeken Güler,  şunları söyledi:

 

“Ordu basını Kurtuluş Savaşı’nın ilk günlerinden bu yana şehrin ekonomik ve sosyal yönden ilerlemesine, birlik ve beraberliğimizin pekişmesinde önemli bir misyon üstlenmiş ve bu görevini bugüne kadar eksiksiz yerine getirmiştir. Bu duygu ve düşünceler eşliğinde son derece zor şartlar içerisinde hayatları pahasına görevlerini yerine getirmekte olan gazetecilere takdirlerimi belirtiyor, medya mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, kendilerine başarılar diliyorum"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.