Güler'den Yanık'a ziyaret

SİYASET (Ordu Gazete) - Ordu Gazete | 18.02.2019 - 10:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1419+ kez okundu.
 

Güler'den Yanık'a ziyaret

Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı ve AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hilmi Güler ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’tan, Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık’a sürpriz ziyaret.
31 Mart seçimlerinde AK Parti tarafından aday gösterilmeyen ve partisinden istifa ederekk Büyük Birlik Partisi’ne (BBP) geçen Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık’a, Enerji ve Tabi kaynaklar Eski Bakanı ve AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hilmi Güler, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin’den ziyaret. Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Programında olmamasına rağmen AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Engin Tekintaş'ı, Muhtarlar Derneği ziyaretlerinden sonra Belediyemize halkımızın makamına davet ettik. Bizleri kırmayarak davete icabet ederek onurlandıran Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Bakanımıza yapılan, yapım aşamasında olan, yarım kalan ve yapılacak olan projelerimizle ilgili bilgilendirdik.” Dedi. 
Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı ve AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hilmi Güler ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’tan, Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık’a sürpriz ziyaret.

31 Mart seçimlerinde AK Parti tarafından aday gösterilmeyen ve partisinden istifa ederekk Büyük Birlik Partisi’ne (BBP) geçen Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık’a, Enerji ve Tabi kaynaklar Eski Bakanı ve AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hilmi Güler, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin’den ziyaret.

Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Programında olmamasına rağmen AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Engin Tekintaş'ı, Muhtarlar Derneği ziyaretlerinden sonra Belediyemize halkımızın makamına davet ettik. Bizleri kırmayarak davete icabet ederek onurlandıran Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Bakanımıza yapılan, yapım aşamasında olan, yarım kalan ve yapılacak olan projelerimizle ilgili bilgilendirdik.” Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.