Güler; Enver Yılmaz’a dikkat çekti!

SİYASET 24.10.2019 - 15:12, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 964+ kez okundu.
 

Güler; Enver Yılmaz’a dikkat çekti!

Son günlerde çeşitli kaynaklardan 250 bin TL maaş almakla eleştirilen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, hakkında yapılan bu tür haberlerin sebebinin Belde Evler olduğunu söyledi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Ordu sahillerinde sınır tanımayan inşaatlara engel olduğu için hedefe alındığını söyledi. Güler, açıklamalarına şöyle devam etti:  “Ordumuzu geliştirecek sahillerin kullanma hakkına tecavüz olarak gördüğümüz davranışlar tespit ettik ve net şekilde yıkım kararı aldık. Bunun dışında 110 bin imza toplanan diğer yapısal kusurların önüne geçtik. Bunlardan dolayı yoğun baskı ve hücumla karşılaştık. Bizim kararlığımız hiçbir şekilde değişmeyecek, gönül belediyeciliği diye başlattığımız örnek çalışmayı yapmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.  “Saldırıları sahte hesap üzerinden yapıyorlar” Kirli ve çirkin saldırıların arkasında eski belediye başkanının danışması olduğu iddiası üzerine konuşan Başkan Hilmi Güler: “ “Değişik ve sahte hesaplarda yapılan çalışmalar var. Bunu ilk başta hiç öyle düşünmedim, 6 ay boyunca en ufak tepki bile göstermeden ilişkileri incelemeye başladık. Engelleyici davranışlarla karşılaştık, yapılan araştırmalarda da bu arkadaşların çok etkin olduğu ortaya çıktı. Halkımızı üzmeyelim ve çalışmalar engellenmesin diye susma kararı aldık.”  “Belediyenin tek bir kuruşuna dahi dokunmuyorum” Basına yansıyan ücretlerin doğru olmadığını sözlerine ekleyen Mehmet Hilmi Güler: “ “Ben belediyenin bir kuruşuna dahi dokunmuyorum. Bütün çalışmaları, sosyal dayanışma ve hayır işlerine büyük ölçüde harcıyoruz. Burada Çinlilerle yaptığım bir çalışma var. Bu çalışma Türkiye ve Çin ilişkileri bakımında çok önemliydi, Çinli yatırımcıların Türkiye’ye gelmesinde önemli bir rol oynadık. Ordumuzda 3 gün kaldılar. Ayrıca Çin çalışmasından da ayrıldığımı belirtmek isterim. Turkcell çalışmamız ise akıllı şehir ve fiber Ordu olarak bölgemize katkıda bulundurmak için sürdürüyorum. Buradan aldığımız ücretlerin büyük kısmını hayır işlerine ayırıyorum ve belediyenin tek bir kuruşuna dahi dokunmuyorum.” diyerek sözlerini sonlandırdı
Son günlerde çeşitli kaynaklardan 250 bin TL maaş almakla eleştirilen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, hakkında yapılan bu tür haberlerin sebebinin Belde Evler olduğunu söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Ordu sahillerinde sınır tanımayan inşaatlara engel olduğu için hedefe alındığını söyledi. Güler, açıklamalarına şöyle devam etti:  “Ordumuzu geliştirecek sahillerin kullanma hakkına tecavüz olarak gördüğümüz davranışlar tespit ettik ve net şekilde yıkım kararı aldık. Bunun dışında 110 bin imza toplanan diğer yapısal kusurların önüne geçtik. Bunlardan dolayı yoğun baskı ve hücumla karşılaştık. Bizim kararlığımız hiçbir şekilde değişmeyecek, gönül belediyeciliği diye başlattığımız örnek çalışmayı yapmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 “Saldırıları sahte hesap üzerinden yapıyorlar

Kirli ve çirkin saldırıların arkasında eski belediye başkanının danışması olduğu iddiası üzerine konuşan Başkan Hilmi Güler: “ “Değişik ve sahte hesaplarda yapılan çalışmalar var. Bunu ilk başta hiç öyle düşünmedim, 6 ay boyunca en ufak tepki bile göstermeden ilişkileri incelemeye başladık. Engelleyici davranışlarla karşılaştık, yapılan araştırmalarda da bu arkadaşların çok etkin olduğu ortaya çıktı. Halkımızı üzmeyelim ve çalışmalar engellenmesin diye susma kararı aldık.”

 “Belediyenin tek bir kuruşuna dahi dokunmuyorum”

Basına yansıyan ücretlerin doğru olmadığını sözlerine ekleyen Mehmet Hilmi Güler: “ “Ben belediyenin bir kuruşuna dahi dokunmuyorum. Bütün çalışmaları, sosyal dayanışma ve hayır işlerine büyük ölçüde harcıyoruz. Burada Çinlilerle yaptığım bir çalışma var. Bu çalışma Türkiye ve Çin ilişkileri bakımında çok önemliydi, Çinli yatırımcıların Türkiye’ye gelmesinde önemli bir rol oynadık. Ordumuzda 3 gün kaldılar. Ayrıca Çin çalışmasından da ayrıldığımı belirtmek isterim. Turkcell çalışmamız ise akıllı şehir ve fiber Ordu olarak bölgemize katkıda bulundurmak için sürdürüyorum. Buradan aldığımız ücretlerin büyük kısmını hayır işlerine ayırıyorum ve belediyenin tek bir kuruşuna dahi dokunmuyorum.” diyerek sözlerini sonlandırdı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.