Güler; İlküvez'deki düzenli depolamayı inceledi

BÖLGE GÜNDEMİ 01.09.2019 - 17:07, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1333+ kez okundu.
 

Güler; İlküvez'deki düzenli depolamayı inceledi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçe ziyaretleri kapsamında İlküvez'deki Düzenli Depolama Tesisinde incelemelerde bulundu.
Ordu’da çöp atıkları üzerine hiçbir sorunun çözümsüz kalmayacağının altını çizen Başkan Güler, “Ordu’muza layık bir çalışmayı burada yapacağız. Ordu’da çöp atık sorunu olmayacak. Benim bulunduğum dönemde sadece yasalar değil vicdan ve akıl ön   Çalışmaları yerinde inceleyerek yapılanlardan memnun kaldığını dile getiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Çöp bütün şehirlerin en önemli çevresel sorunudur. Biz bunu kökten çözmeyi düşünüyoruz. Bunu çözerken de usulen değil vicdanen de, ahlaken de çözmek istiyoruz. Burası önemli bir tesis, Ordu’yu yaşanılabilir hale getirmek açısından düzenli depolama yapılacak bir yer. Bu çalışmaları yerinde gördük ve memnunda kaldım. Bizde bunun daha iyi olması için denetlemeyi yapıyoruz. Ünye’de 35 yıllık bir ayıbı çözdük. Ordu’da çöp atık sorunu olmayacak. Benim bulunduğum dönemde sadece yasalar değil vicdan ve akıl ön plana çıkarılacak” diye konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçe ziyaretleri kapsamında İlküvez'deki Düzenli Depolama Tesisinde incelemelerde bulundu.

Ordu’da çöp atıkları üzerine hiçbir sorunun çözümsüz kalmayacağının altını çizen Başkan Güler, “Ordu’muza layık bir çalışmayı burada yapacağız. Ordu’da çöp atık sorunu olmayacak. Benim bulunduğum dönemde sadece yasalar değil vicdan ve akıl ön

 

Çalışmaları yerinde inceleyerek yapılanlardan memnun kaldığını dile getiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Çöp bütün şehirlerin en önemli çevresel sorunudur. Biz bunu kökten çözmeyi düşünüyoruz. Bunu çözerken de usulen değil vicdanen de, ahlaken de çözmek istiyoruz. Burası önemli bir tesis, Ordu’yu yaşanılabilir hale getirmek açısından düzenli depolama yapılacak bir yer. Bu çalışmaları yerinde gördük ve memnunda kaldım. Bizde bunun daha iyi olması için denetlemeyi yapıyoruz. Ünye’de 35 yıllık bir ayıbı çözdük. Ordu’da çöp atık sorunu olmayacak. Benim bulunduğum dönemde sadece yasalar değil vicdan ve akıl ön plana çıkarılacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.