Güler, Ünye’de incelemeler yaptı

BÖLGE GÜNDEMİ 18.02.2020 - 22:24, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2058+ kez okundu.
 

Güler, Ünye’de incelemeler yaptı

Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler 18 Şubat Salı günü Ünye’ye gelerek Büyükşehir tarafından yapılacak hizmetlerle ilgili alan ziyaretleri yaptı.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ve çalışma arkadaşlarıyla yaptığı ziyaretlerde ilgililerden bilgi alan Güler, proje ve ihale süreçlerini değerlendirdi. Ünye’ye günü birlik bir ziyaret yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Büyükşehir’in Ünye’de yapacağı çalışmalarla ilgili inceleme ve değerlendirmeler yaptı. Güler Ünye’de, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ve ilgili teknik personelle Atatürk Mahallesi’nde yapılacak Halı saha alanını gezdi. Hilmi Güler, ayrıca Sanayi Sitesi Kavşağı, Adliye Sarayı için düşünülen yeni yer,Asarkaya Kent Ormanı’na geçerek buralarla ilgili yapılması gerekenleri görüştü. Başkan Güler, Otogar-Çamlık arasında yapılacak ve 2 milyon TL’ye mal olacak bisiklet yolu ihalesinin yakında yapılacağını söyledi. Atatürk Parkı’ndaki havuzda düzenleme ve ışıklandırma çalışmaları ile ilgili talebe olumlu bakan Güler, bunun için gerekli talimatı vereceğini söyledi. Büyükcami civarındaki Büyükşehir’e ait dükkanlar konusunu da dile getiren Güler, burası ile ilgili proje çalışması başlatılması gerektiğini ifade etti.   Ünye’de imarlı alanlar dahilinde 10 km. sıcak asfalt çalışması yapılacağını belirten Güler, asfalt dökülen yol kaldırımlarının da gecikmeden yapılacağını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler 18 Şubat Salı günü Ünye’ye gelerek Büyükşehir tarafından yapılacak hizmetlerle ilgili alan ziyaretleri yaptı.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ve çalışma arkadaşlarıyla yaptığı ziyaretlerde ilgililerden bilgi alan Güler, proje ve ihale süreçlerini değerlendirdi.

Ünye’ye günü birlik bir ziyaret yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Büyükşehir’in Ünye’de yapacağı çalışmalarla ilgili inceleme ve değerlendirmeler yaptı.

Güler Ünye’de, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ve ilgili teknik personelle Atatürk Mahallesi’nde yapılacak Halı saha alanını gezdi.

Hilmi Güler, ayrıca Sanayi Sitesi Kavşağı, Adliye Sarayı için düşünülen yeni yer,Asarkaya Kent Ormanı’na geçerek buralarla ilgili yapılması gerekenleri görüştü.

Başkan Güler, Otogar-Çamlık arasında yapılacak ve 2 milyon TL’ye mal olacak bisiklet yolu ihalesinin yakında yapılacağını söyledi.

Atatürk Parkı’ndaki havuzda düzenleme ve ışıklandırma çalışmaları ile ilgili talebe olumlu bakan Güler, bunun için gerekli talimatı vereceğini söyledi.

Büyükcami civarındaki Büyükşehir’e ait dükkanlar konusunu da dile getiren Güler, burası ile ilgili proje çalışması başlatılması gerektiğini ifade etti.

 

Ünye’de imarlı alanlar dahilinde 10 km. sıcak asfalt çalışması yapılacağını belirten Güler, asfalt dökülen yol kaldırımlarının da gecikmeden yapılacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.