Gülyalı Belediyesi’nden sağlık çalışanlarına vefa En ‘sağlık’lı park!

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 24.09.2020 - 20:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2711+ kez okundu.
 

Gülyalı Belediyesi’nden sağlık çalışanlarına vefa En ‘sağlık’lı park!

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, ilçede yapımı devam eden park çalışmasında sona geldiklerini belirterek, “İçerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde sağlık emekçilerimizin verdiği mücadeleyi yaşatmak ve daima anımsatmak adına Sağlık Parkı adını vermek istiyoruz” dedi.
Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Yeniköy Mahallesi ile Ürümbey Mahallesi’nin kesişim noktasında çalışmaların devam ettiği çocuk parkında sona yaklaşıldığını açıkladı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından parkın adını ‘Sağlık Parkı’ koyacaklarını belirten Tepe, “Turnasuyu Mahallemizdeki parka acımasızca katledilen ve ülkemizi yasa boğan Ceren Özdemir kardeşimizin adını verdik. Burada ortaya koyduğumuz çalışmada ise içerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde sağlık emekçilerimizin verdiği mücadeleyi yaşatmak ve daima anımsatmak adına Sağlık Parkı adını vermek istiyoruz” diye konuştu. Bu zorlu süreçte onların gayretlerini görmezden gelemeyiz Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de Mart ayından bu yana yaşamı durma noktasına getiren Covid-19 salgınıyla ilgili en büyük gayretin sağlık emekçilerinde olduğunu vurgulayan Başkan Tepe, “Bu zorlu süreçte onların gayretini görmezden gelemeyiz. Toplum olarak sağlığın ve sağlıkçılarımızın kıymetini bu dönemde daha iyi kavradık. Salgınla verilen mücadelede onlarca sağlık çalışanımız yaşamını yitirdi. Devam eden mücadelelerini asla unutamayız. Bu mücadeleye ithafen çalışmalarda sonuna geldiğimiz parka Sağlık Parkı ismini vermek çok anlamlı olacaktır” şeklinde konuştu.
Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, ilçede yapımı devam eden park çalışmasında sona geldiklerini belirterek, “İçerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde sağlık emekçilerimizin verdiği mücadeleyi yaşatmak ve daima anımsatmak adına Sağlık Parkı adını vermek istiyoruz” dedi.

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Yeniköy Mahallesi ile Ürümbey Mahallesi’nin kesişim noktasında çalışmaların devam ettiği çocuk parkında sona yaklaşıldığını açıkladı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından parkın adını ‘Sağlık Parkı’ koyacaklarını belirten Tepe, “Turnasuyu Mahallemizdeki parka acımasızca katledilen ve ülkemizi yasa boğan Ceren Özdemir kardeşimizin adını verdik. Burada ortaya koyduğumuz çalışmada ise içerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde sağlık emekçilerimizin verdiği mücadeleyi yaşatmak ve daima anımsatmak adına Sağlık Parkı adını vermek istiyoruz” diye konuştu.

Bu zorlu süreçte onların gayretlerini görmezden gelemeyiz

Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de Mart ayından bu yana yaşamı durma noktasına getiren Covid-19 salgınıyla ilgili en büyük gayretin sağlık emekçilerinde olduğunu vurgulayan Başkan Tepe, “Bu zorlu süreçte onların gayretini görmezden gelemeyiz. Toplum olarak sağlığın ve sağlıkçılarımızın kıymetini bu dönemde daha iyi kavradık. Salgınla verilen mücadelede onlarca sağlık çalışanımız yaşamını yitirdi. Devam eden mücadelelerini asla unutamayız. Bu mücadeleye ithafen çalışmalarda sonuna geldiğimiz parka Sağlık Parkı ismini vermek çok anlamlı olacaktır” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.