Güvenlik kameralarının denetimi sürüyor

BÖLGE GÜNDEMİ 11.12.2019 - 12:12, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1579+ kez okundu.
 

Güvenlik kameralarının denetimi sürüyor

Ordu Valisi Seddar Yavuz, kentteki iş yerlerinin güvenlik kamerası kullanması yönünde denetimlerin devam ettiğini ifade etti.
Ordu Valisi Seddar Yavuz da, kentte güvenlik kamerası takmayan iş yerlerine yönelik çalışma yaptıklarını açıkladı. Ordu’da yeteri kadar güvenlik kamera sistemi olduğunu kaydeden Vali Yavuz, şöyle konuştu: “Kentteki iş yerlerinin güvenlik kameralarına yönelik genel bir değerlendirme yapıyoruz. İş yerlerinin güvenlik kameralarını zaten takması zorunlu. Yani belirli bir seviyede özellikle parasal işlemler ya da yoğun alışveriş yapılan yerlerde Valilik olarak bizim önceden beri takip ettiğimiz konudur. Bu sadece bizim şehrimiz için değil, tüm Türkiye’deki illeri kapsamaktadır. Yeteri kadar güvenlik kamerası bulunuyor Bu kapsamda Ordu’da yeteri kadar güvenlik kamera sistemi var. Biz şehrin güvenliğini arttıracak hangi faktör varsa onu değerlendiriyoruz. Emniyet ve jandarma birimlerimizle her gün asayiş toplantısı yapıyoruz. Bunları konuşuyoruz” ifadelerinde bulundu. Vali Yavuz, imkan dahilinde olan her türlü uygulamaların yapıldığını vurgulayarak, “Ben haber yorumlarına bakıyorum; insanlar şeytanın avukatlığına soyunmaya başladı. Gerek yok şeytanın avukatlığına soyunulmasına” diye konuştu.
Ordu Valisi Seddar Yavuz, kentteki iş yerlerinin güvenlik kamerası kullanması yönünde denetimlerin devam ettiğini ifade etti.

Ordu Valisi Seddar Yavuz da, kentte güvenlik kamerası takmayan iş yerlerine yönelik çalışma yaptıklarını açıkladı. Ordu’da yeteri kadar güvenlik kamera sistemi olduğunu kaydeden Vali Yavuz, şöyle konuştu: “Kentteki iş yerlerinin güvenlik kameralarına yönelik genel bir değerlendirme yapıyoruz. İş yerlerinin güvenlik kameralarını zaten takması zorunlu. Yani belirli bir seviyede özellikle parasal işlemler ya da yoğun alışveriş yapılan yerlerde Valilik olarak bizim önceden beri takip ettiğimiz konudur. Bu sadece bizim şehrimiz için değil, tüm Türkiye’deki illeri kapsamaktadır.

Yeteri kadar güvenlik kamerası bulunuyor

Bu kapsamda Ordu’da yeteri kadar güvenlik kamera sistemi var. Biz şehrin güvenliğini arttıracak hangi faktör varsa onu değerlendiriyoruz. Emniyet ve jandarma birimlerimizle her gün asayiş toplantısı yapıyoruz. Bunları konuşuyoruz” ifadelerinde bulundu.

Vali Yavuz, imkan dahilinde olan her türlü uygulamaların yapıldığını vurgulayarak, “Ben haber yorumlarına bakıyorum; insanlar şeytanın avukatlığına soyunmaya başladı. Gerek yok şeytanın avukatlığına soyunulmasına” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.