Halkın İsteğine Kulak Vermek Lazım

SİYASET 17.12.2018 - 22:21, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1938+ kez okundu.
 

Halkın İsteğine Kulak Vermek Lazım

İyi Parti’den Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı konuşulan İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin ilk kez konuştu.
Şahin, Tv 52’de yayınlanan Akın Çiçek’in sunduğu Yeni Gün programına katılarak adaylık hakkında bilgi verdi. Programa canlı telefon bağlantısı konuğu olan Şahin,” Görüşmeler var, süreç tamamlanmadan bir karara varacağız. Halkın isteğine kulak vermek lazım.”dedi. İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin her ne kadar siyaset konuşmak istemese de izleyicilerden gelen yoğun sorular üzerine siyasete geri döneceğinin sinyallerini verdi.
İyi Parti’den Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı konuşulan İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin ilk kez konuştu.

Şahin, Tv 52’de yayınlanan Akın Çiçek’in sunduğu Yeni Gün programına katılarak adaylık hakkında bilgi verdi.

Programa canlı telefon bağlantısı konuğu olan Şahin,” Görüşmeler var, süreç tamamlanmadan bir karara varacağız. Halkın isteğine kulak vermek lazım.”dedi. İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin her ne kadar siyaset konuşmak istemese de izleyicilerden gelen yoğun sorular üzerine siyasete geri döneceğinin sinyallerini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.