Hamsi 5 liraya düştü

BÖLGE GÜNDEMİ 04.01.2019 - 10:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1842+ kez okundu.
 

Hamsi 5 liraya düştü

Kaptan Balıkçılık personellerinden Adem Cürebal, balık fiyatlarına ilişkin, “Hamsinin fiyatı, son günlerde Karadeniz’de bol avlamasından dolayı 15 liralardan 5 liralara kadar düştü.” dedi.
Kaptan Balıkçılık personellerinden Adem Cürebal, balık fiyatlarında ucuzlama olduğunu ifade ederek, “Hamsinin fiyatı, son günlerde Karadeniz’de bol avlamasından dolayı 15 liralardan 5 liralara kadar düştü.” dedi. Karadeniz’de hamsi avı bollaşınca fiyatında düşüş oldu. Bir ara 15 liraya kadar çıkan hamsi fiyatları, 2 Ocak Çarşamba günü 5 liradan satıldı. -“Tüm balık çeşitlerinde düşüş var”- Kaptan Balıkçılık personellerinden Adem Cürebal, havaların iyice soğumasıyla birlikte balık avının arttığını ve buna istinaden fiyatların düştüğünü ifade ederek, şunları söyledi:   “Satışlar çok iyi gidiyor. Sezon biraz pahalı başladı ama şuanda fiyatlar makul. Balıklarımız taze ve tezgahta bol çeşit bulunmakta. Hamsi 15 liradan 5 liraya kadar düştü. 2019 yılında kampanyalı satışlarımız başladı. Hamsi, mezgit, istavrit ve barbun 5 lira. Vatandaş en çok hamsi, istavrit, mezgit gibi balık türlerine rağbet ediyor. Fiyatlar daha da aşağı düşer mi bilmiyorum.” 
Kaptan Balıkçılık personellerinden Adem Cürebal, balık fiyatlarına ilişkin, “Hamsinin fiyatı, son günlerde Karadeniz’de bol avlamasından dolayı 15 liralardan 5 liralara kadar düştü.” dedi.

Kaptan Balıkçılık personellerinden Adem Cürebal, balık fiyatlarında ucuzlama olduğunu ifade ederek, “Hamsinin fiyatı, son günlerde Karadeniz’de bol avlamasından dolayı 15 liralardan 5 liralara kadar düştü.” dedi.

Karadeniz’de hamsi avı bollaşınca fiyatında düşüş oldu. Bir ara 15 liraya kadar çıkan hamsi fiyatları, 2 Ocak Çarşamba günü 5 liradan satıldı.

-“Tüm balık çeşitlerinde düşüş var”-

Kaptan Balıkçılık personellerinden Adem Cürebal, havaların iyice soğumasıyla birlikte balık avının arttığını ve buna istinaden fiyatların düştüğünü ifade ederek, şunları söyledi:

 

“Satışlar çok iyi gidiyor. Sezon biraz pahalı başladı ama şuanda fiyatlar makul. Balıklarımız taze ve tezgahta bol çeşit bulunmakta. Hamsi 15 liradan 5 liraya kadar düştü. 2019 yılında kampanyalı satışlarımız başladı. Hamsi, mezgit, istavrit ve barbun 5 lira. Vatandaş en çok hamsi, istavrit, mezgit gibi balık türlerine rağbet ediyor. Fiyatlar daha da aşağı düşer mi bilmiyorum.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.