Hangi Ordu milletvekili istifa edecek?

SİYASET (Ünye Belediyesi Bülten ) - Ünye Belediyesi Bülten | 05.09.2019 - 10:42, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2064+ kez okundu.
 

Hangi Ordu milletvekili istifa edecek?

BAŞKENT kulisleri Ali Babacan ve AK Parti'den ihraç edilen Ahmet Davutoğlu'nun yeni parti girişimine ilişkin haberlerle çalkalanırken, Ankara kulislerini aktaran 'Ankara Kuşu' sosyal medya hesabından içlerinde Ordu'nun da bulunduğu 29 milletvekilinin istifa edeceği şeklinde bir iddia gündeme bomba gibi düştü.
Ankara Kuşu sosyal medya hesabının bu iddiasının ardından gözler AK Parti'den Ordu milletvekili seçilen Dr.Şenel Yediyıldız, Metin Gündoğdu ve Ergün Taşcı'ya çevrildi. Şimdi herkes o soruyu soruyor: Hangisi istifa edecek? 29 MİLLETVEKİLİ İDDİASI 'Ankara Kuşu' adlı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda İstanbul'dan 10, Ankara, Kayseri, Konya, Antalya, Bursa ve Şanlıurfa'dan 2'şer, Ordu, Samsun, Mersin, Gaziantep, Balıkesir, Manisa ve Yozgat'tan da 1'er milletvekili olmak üzere toplam 29 milletvekilinin istifa edeceği ileri sürüldü. DAVUTOĞLU 41 İLDE ÖRGÜTLENDİ Yine kulis haberlerine göre AK Parti'den ihraç edilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun içlerinde Ordu'nun da bulunduğu 41 ilde örgütlenme işlerini tamamladığı iddia edilirken, Ordu'dan hangi isimlerin bu yapılanma içerisinde olduğuna dair herhangi bir bilgi veya bulgu paylaşılmadı. Ancak Ordu kulislerinde ise son yerel seçimlerde AK Parti'ye karşı Saadet Partisi'nin adayı İdris Naim Şahin'in yanında yer alan bazı eski AK Partili isimlerin Davutoğlu'nun yapılaşmasına sıcak bakabileceği konuşuluyor. İnternethaber.com'un haberine göre de Ali Babacan'ın yeni partisini Ekim sonu veya Kasım ayı başında partisini duyuracağı belirtilirken, Davutoğlu'nun ihraç kararı sonrası çalışmalarını hızlandırdığı ve İstanbul'daki çalışma ofisinde kendine yakın isimlerle toplanacağı belirtildi.  AK PARTİ ORDU MİLLETVEKİLLERİNDEN SES ÇIKMIYOR Öte yandan 'Ankara Kuşu' isimli sosyal medya hesabının ortaya attığı iddialara ilişkin AK Parti Ordu milletvekilleri Dr.Şenel Yediyıldız, Metin Gündoğdu ve Ergün Taşcı'dan herhangi bir açıklama veya tepki ise gelmedi.    
BAŞKENT kulisleri Ali Babacan ve AK Parti'den ihraç edilen Ahmet Davutoğlu'nun yeni parti girişimine ilişkin haberlerle çalkalanırken, Ankara kulislerini aktaran 'Ankara Kuşu' sosyal medya hesabından içlerinde Ordu'nun da bulunduğu 29 milletvekilinin istifa edeceği şeklinde bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

Ankara Kuşu sosyal medya hesabının bu iddiasının ardından gözler AK Parti'den Ordu milletvekili seçilen Dr.Şenel Yediyıldız, Metin Gündoğdu ve Ergün Taşcı'ya çevrildi. Şimdi herkes o soruyu soruyor: Hangisi istifa edecek?

29 MİLLETVEKİLİ İDDİASI

'Ankara Kuşu' adlı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda İstanbul'dan 10, Ankara, Kayseri, Konya, Antalya, Bursa ve Şanlıurfa'dan 2'şer, Ordu, Samsun, Mersin, Gaziantep, Balıkesir, Manisa ve Yozgat'tan da 1'er milletvekili olmak üzere toplam 29 milletvekilinin istifa edeceği ileri sürüldü.

DAVUTOĞLU 41 İLDE ÖRGÜTLENDİ

Yine kulis haberlerine göre AK Parti'den ihraç edilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun içlerinde Ordu'nun da bulunduğu 41 ilde örgütlenme işlerini tamamladığı iddia edilirken, Ordu'dan hangi isimlerin bu yapılanma içerisinde olduğuna dair herhangi bir bilgi veya bulgu paylaşılmadı. Ancak Ordu kulislerinde ise son yerel seçimlerde AK Parti'ye karşı Saadet Partisi'nin adayı İdris Naim Şahin'in yanında yer alan bazı eski AK Partili isimlerin Davutoğlu'nun yapılaşmasına sıcak bakabileceği konuşuluyor.

İnternethaber.com'un haberine göre de Ali Babacan'ın yeni partisini Ekim sonu veya Kasım ayı başında partisini duyuracağı belirtilirken, Davutoğlu'nun ihraç kararı sonrası çalışmalarını hızlandırdığı ve İstanbul'daki çalışma ofisinde kendine yakın isimlerle toplanacağı belirtildi. 

AK PARTİ ORDU MİLLETVEKİLLERİNDEN SES ÇIKMIYOR

Öte yandan 'Ankara Kuşu' isimli sosyal medya hesabının ortaya attığı iddialara ilişkin AK Parti Ordu milletvekilleri Dr.Şenel Yediyıldız, Metin Gündoğdu ve Ergün Taşcı'dan herhangi bir açıklama veya tepki ise gelmedi.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.