Hastanede seçim mesaisi

30.03.2019 - 23:24, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1552+ kez okundu.
 

Hastanede seçim mesaisi

Ünye Devlet Hastanesi Evde Bakım Hizmetleri Birimi, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde oy kullanmak isteyen hastaları için tüm gün hizmet verecek.
Ünye Devlet Hastanesi Evde Bakım Hizmetleri Biriminde kaydı bulunan ve sağlık hizmeti alan vatandaşlarla irtibata geçerek, destek isteyip istemediklerini soran birim yetkilileri, kendilerinden yardım talebinde bulunan vatandaşlar için program oluşturuyor. 31 Mart 2019 Pazar günü ayrıca, hastanede yatmakta olan vatandaşlarda düşünülerek bunun için program yapıldı. Hastanede tedavisi devam eden hastaların da oy kullanmalarının sağlanması amacıyla 2 ayrı ekip oluşturuldu. -Pazar günü halkımızın hizmetindeyiz - Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Güray Yılmaz, seçim günü için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını ve vatandaşın hizmetinde olduklarını söyledi. Yılmaz, “Evde Sağlık Hizmetleri Biriminden sağlık hizmeti alan vatandaşların, sağlıklı bir şekilde evlerinden alınarak, sandıklarının bulunduğu yere götürülmesi ve sonrasında yine evlerine kadar geri getirilmesi için çalışmamızı yapıyoruz. Bu konuda bizlerden yardım isteyen tüm vatandaşlarımıza, bu hizmeti vereceğiz” dedi. -6 Araç ve 12 personel hizmet verecek - Seçim günü 2’si doktor toplam 12 sağlık personelinin 6 ayrı araçta gün boyu hizmet vereceğini belirten Yılmaz, “Ünye Devlet Hastanemiz, seçim günü için tüm hazırlıklarını tamamlamıştır. Halkımızın vatandaşlık görevlerini eksiksiz bir şekilde yapmalarını sağlayacağız. Bu konuda yardım almak isteyen vatandaşlarımız Evde Sağlık Hizmetleri Biriminin 444 33 83 numaralı telefonunun yanı sıra hastanemizin numaralı telefonunu da arayarak konu ile ilgili yardım isteyebilirler.” diye konuştu.
Ünye Devlet Hastanesi Evde Bakım Hizmetleri Birimi, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde oy kullanmak isteyen hastaları için tüm gün hizmet verecek.

Ünye Devlet Hastanesi Evde Bakım Hizmetleri Biriminde kaydı bulunan ve sağlık hizmeti alan vatandaşlarla irtibata geçerek, destek isteyip istemediklerini soran birim yetkilileri, kendilerinden yardım talebinde bulunan vatandaşlar için program oluşturuyor.

31 Mart 2019 Pazar günü ayrıca, hastanede yatmakta olan vatandaşlarda düşünülerek bunun için program yapıldı. Hastanede tedavisi devam eden hastaların da oy kullanmalarının sağlanması amacıyla 2 ayrı ekip oluşturuldu.

-Pazar günü halkımızın hizmetindeyiz -

Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Güray Yılmaz, seçim günü için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını ve vatandaşın hizmetinde olduklarını söyledi.

Yılmaz, “Evde Sağlık Hizmetleri Biriminden sağlık hizmeti alan vatandaşların, sağlıklı bir şekilde evlerinden alınarak, sandıklarının bulunduğu yere götürülmesi ve sonrasında yine evlerine kadar geri getirilmesi için çalışmamızı yapıyoruz. Bu konuda bizlerden yardım isteyen tüm vatandaşlarımıza, bu hizmeti vereceğiz” dedi.

-6 Araç ve 12 personel hizmet verecek -

Seçim günü 2’si doktor toplam 12 sağlık personelinin 6 ayrı araçta gün boyu hizmet vereceğini belirten Yılmaz, “Ünye Devlet Hastanemiz, seçim günü için tüm hazırlıklarını tamamlamıştır. Halkımızın vatandaşlık görevlerini eksiksiz bir şekilde yapmalarını sağlayacağız. Bu konuda yardım almak isteyen vatandaşlarımız Evde Sağlık Hizmetleri Biriminin 444 33 83 numaralı telefonunun yanı sıra hastanemizin numaralı telefonunu da arayarak konu ile ilgili yardım isteyebilirler.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.