Hatipoğlu Geri Döndü

BÖLGE GÜNDEMİ 30.03.2020 - 13:56, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1909+ kez okundu.
 

Hatipoğlu Geri Döndü

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına Abdülkadir Hatipoğlu getirildi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde daha önce Ulaşım Daire Başkanlığı görevinde bulunan Abdülkadir Hatipoğlu geçen yıl görevinden alınmıştı. Fen İşleri Daire Başkanlığına Erzurum’dan gelen Dursun Ali Kırmızıtaş rahatsızlığı nedeniyle görevden ayrılınca yerine Abdülkadir Hatipoğlu atandı.   ÇAĞLIYAN DAİRE BAŞKANI OLDU Ordu Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler  Daire Başkanlığına da Ahmet Coşkun Çağlıyan  getirildi.  Büyükşehir Belediyesi Meclisi  tarafından önceki hafta kurulması kararlaştırılan Basın ve Halkla İlişkiler  Daire Başkanlığına Basın Yayın Şube Müdürlüğü ile Tören ve Organizasyon Şube Müdürlükleri bağlandı. 
Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına Abdülkadir Hatipoğlu getirildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde daha önce Ulaşım Daire Başkanlığı görevinde bulunan Abdülkadir Hatipoğlu geçen yıl görevinden alınmıştı.
Fen İşleri Daire Başkanlığına Erzurum’dan gelen Dursun Ali Kırmızıtaş rahatsızlığı nedeniyle görevden ayrılınca yerine Abdülkadir Hatipoğlu atandı.

 

ÇAĞLIYAN DAİRE BAŞKANI OLDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler  Daire Başkanlığına da Ahmet Coşkun Çağlıyan  getirildi.  Büyükşehir Belediyesi Meclisi  tarafından önceki hafta kurulması kararlaştırılan Basın ve Halkla İlişkiler  Daire Başkanlığına Basın Yayın Şube Müdürlüğü ile Tören ve Organizasyon Şube Müdürlükleri bağlandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.