Havaalanında Ordu Karşılaması Olacak

BÖLGE GÜNDEMİ 20.10.2020 - 22:24, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1755+ kez okundu.
 

Havaalanında Ordu Karşılaması Olacak

İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, ''Ordu-Giresun Havalimanı'na 'Ordu Karşılaması' adında bir tanıtım ve karşılama ofisi açacağız. Yerli ve yabancı turistler uçaktan iner inmez Ordu'ya geldiğini anlayacak'' dedi
Uçaktan inip, çevresine bakan herkes Ordu'ya geldiğini anlayacak diyen Toparlak, ''Şu an uçaktan inen turistler etrafına bakınca 'biz nereye geldik. Burası New York mu Kayseri mi?' diye düşünmeyecek çünkü Ordu'ya geldiklerini hemen anlayacaklar. Bu ofisin içinde bizleri temsilen enformasyon temsilcileri ve personeli olacak. Yerli ve yabancı bütün turistlerimizi ilk önce bu ofiste ağırlayacağız. Yani ilk 'hoşgeldin'i burada yapacağız. Bu ofisin kurulma amacı; hem şehrimizi en ince ayrıntısına kadar tanıtmak hem de Ordu'ya gelen bütün turistlerimizin istek ve sorunlarıyla ilgilenmek. Ofisin içinde şehrimizin tarihi ve kültürel ikonları da yer alacak. Adı Ordu'yla anılan ne varsa hepsi bu ofisin içinde mevcut olacak. Ayrıca ofisimizin içini modern ve teknolojik ekipmanlarla güçlendireceğiz ve dijital bilgiler de yer alacak'' dedi.        ''Ofisin maliyeti 700 bin lira civarında''     Kültür ve Turizm Bakanlığımızın desteği ile Ordu-Giresun Havalimanı'na açacağımız bu ofisin maliyeti yaklaşık 600-700 bin lira civarında olacak diyen Toparlak, ''Bu ajans destekli bir proje. Sözleşmeyi imzaladık. Artık ofisimizi açıp, hizmet vermeye başlamak için gereken iş ve işlemleri bekliyoruz. Ordu'muz için ve bölgemiz için şimdiden hayırlı olsun'' dedi.        ''Havalimanı ve çevresinde Ordu görselleri olacak''     Şu anda Ordu-Giresun Havalimanı'nda maalesef Ordu’yla ilgili görsel bir çalışma yok diyen Toparlak, sözlerine şöyle devam etti; ''Bunları göz önünde bulundurarak valiliğimizin öncülüğünde ve DOKA’nın desteğiyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak dış cepheleri Ordu görselleriyle donatıp, süsleyeceğiz. Bilindiği üzere 'Tanıtımın Yeni Noktası' projesini DOKA’ya sunmuştuk. Projemiz kabul edildi. Böylece; özellikle dış mekandan itibaren giriş ve geçiş yerleri ile bekleme noktalarına ve havalimanı içerisine Ordu görselleri yerleştirilecek. Bunların hepsi tarihi ve kültürel açıdan şehrimizi tanıtan görseller olacak'' dedi. 
İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, ''Ordu-Giresun Havalimanı'na 'Ordu Karşılaması' adında bir tanıtım ve karşılama ofisi açacağız. Yerli ve yabancı turistler uçaktan iner inmez Ordu'ya geldiğini anlayacak'' dedi
Uçaktan inip, çevresine bakan herkes Ordu'ya geldiğini anlayacak diyen Toparlak, ''Şu an uçaktan inen turistler etrafına bakınca 'biz nereye geldik. Burası New York mu Kayseri mi?' diye düşünmeyecek çünkü Ordu'ya geldiklerini hemen anlayacaklar. Bu ofisin içinde bizleri temsilen enformasyon temsilcileri ve personeli olacak. Yerli ve yabancı bütün turistlerimizi ilk önce bu ofiste ağırlayacağız. Yani ilk 'hoşgeldin'i burada yapacağız. Bu ofisin kurulma amacı; hem şehrimizi en ince ayrıntısına kadar tanıtmak hem de Ordu'ya gelen bütün turistlerimizin istek ve sorunlarıyla ilgilenmek. Ofisin içinde şehrimizin tarihi ve kültürel ikonları da yer alacak. Adı Ordu'yla anılan ne varsa hepsi bu ofisin içinde mevcut olacak. Ayrıca ofisimizin içini modern ve teknolojik ekipmanlarla güçlendireceğiz ve dijital bilgiler de yer alacak'' dedi. 
 
 
 
''Ofisin maliyeti 700 bin lira civarında''
 
 
Kültür ve Turizm Bakanlığımızın desteği ile Ordu-Giresun Havalimanı'na açacağımız bu ofisin maliyeti yaklaşık 600-700 bin lira civarında olacak diyen Toparlak, ''Bu ajans destekli bir proje. Sözleşmeyi imzaladık. Artık ofisimizi açıp, hizmet vermeye başlamak için gereken iş ve işlemleri bekliyoruz. Ordu'muz için ve bölgemiz için şimdiden hayırlı olsun'' dedi. 
 
 
 
''Havalimanı ve çevresinde Ordu görselleri olacak''
 
 
Şu anda Ordu-Giresun Havalimanı'nda maalesef Ordu’yla ilgili görsel bir çalışma yok diyen Toparlak, sözlerine şöyle devam etti; ''Bunları göz önünde bulundurarak valiliğimizin öncülüğünde ve DOKA’nın desteğiyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak dış cepheleri Ordu görselleriyle donatıp, süsleyeceğiz. Bilindiği üzere 'Tanıtımın Yeni Noktası' projesini DOKA’ya sunmuştuk. Projemiz kabul edildi. Böylece; özellikle dış mekandan itibaren giriş ve geçiş yerleri ile bekleme noktalarına ve havalimanı içerisine Ordu görselleri yerleştirilecek. Bunların hepsi tarihi ve kültürel açıdan şehrimizi tanıtan görseller olacak'' dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.