Haydi Ünye "Çocuk Bedenime Dokunma" Yürüyüşüne

BÖLGE GÜNDEMİ 09.05.2019 - 14:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2807+ kez okundu.
 

Haydi Ünye "Çocuk Bedenime Dokunma" Yürüyüşüne

Ünye’de Ünlü Fit Spor Kulübü 9 Mayıs Perşembe Günü saat 17:00’da gerçekleşecek "Çocuk Bedenime Dokunma" farkındalık yürüyüşüne tüm Ünyelileri davet etti.
Ünlü Fit Spor Kulübü son günlerde yaşanan çocuk istismarları, çocuğa karşı işlenen suçlara dikkat çekmek ve bunlarla ilgili daha yaptırımlı cezalar uygulaması için  "Çocuk Bedenime Dokunma" sloganıyla yürüyüşü düzenlenecek. Çocukların uğradığı cinsel istismara ilişkin haberlere her gün yenisinin eklendiğini ve "Bunun artık son bulması" gerektiğini ifade eden Ünlü Fit Spor Kulübü Başkanı Ali Rıza Aksu, benzer vakaların bir daha yaşanmaması için kalıcı çözümlerin bir an evvel hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.   Aksu konuşmasın da 9 Mayıs Perşembe Günü, Ünye Cumhuriyet Meydanında 17:00’da toplanmaya başlayıp, 17:30’da "Çocuk Bedenime Dokunma" sloganıyla farkındalık yürüyüşü yapacaklarını duyurarak tüm Ünyelileri davet etti. 
Ünye’de Ünlü Fit Spor Kulübü 9 Mayıs Perşembe Günü saat 17:00’da gerçekleşecek "Çocuk Bedenime Dokunma" farkındalık yürüyüşüne tüm Ünyelileri davet etti.

Ünlü Fit Spor Kulübü son günlerde yaşanan çocuk istismarları, çocuğa karşı işlenen suçlara dikkat çekmek ve bunlarla ilgili daha yaptırımlı cezalar uygulaması için  "Çocuk Bedenime Dokunma" sloganıyla yürüyüşü düzenlenecek.

Çocukların uğradığı cinsel istismara ilişkin haberlere her gün yenisinin eklendiğini ve "Bunun artık son bulması" gerektiğini ifade eden Ünlü Fit Spor Kulübü Başkanı Ali Rıza Aksu, benzer vakaların bir daha yaşanmaması için kalıcı çözümlerin bir an evvel hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

 

Aksu konuşmasın da 9 Mayıs Perşembe Günü, Ünye Cumhuriyet Meydanında 17:00’da toplanmaya başlayıp, 17:30’da "Çocuk Bedenime Dokunma" sloganıyla farkındalık yürüyüşü yapacaklarını duyurarak tüm Ünyelileri davet etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.