Hayırsever İş İnsanlarından Sağlık Hizmetlerine Destek

BÖLGE GÜNDEMİ 01.10.2021 - 00:15, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2181+ kez okundu.
 

Hayırsever İş İnsanlarından Sağlık Hizmetlerine Destek

Hayırsever iş insanları Zekai ve Mustafa Göç kardeşler tarafından Ünye İlçesi Bayramca ve Hamidiye mahallelerine yapılacak Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Binasının yapım protokolü imzalandı.
        Valilik Makamında, Vali Tuncay Sonel, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu ve hayırsever iş insanları Mustafa Göç ve Muharrem Göç’ün katılımıyla gerçekleştirilen protokol imza töreninde bir konuşma yapan Vali Tuncay Sonel, ”Ordu’muzda çok değerleri hayırseverlerimiz var. Göç ailesi de bu hayırseverlerimizden biri. Anne ve babaları adına Ünye ilçemizde iki Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yaptıracaklar. Birincisinin ismi Hacı Ayşe Göç, ikincisinin ismi ise Hacı Mahmut Göç olacak ve isimleri yaşayacak. Allah hayrınızı kabul etsin. Allah sizlere de hayırlı bol kazançlar nasip etsin. Hem Ünye’mize, hem Ordu’muza, hem de bu güzel ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.   Salgın sürecinde büyük bir fedakarlıkla çalışan tüm sağlık teşkilatı mensuplarına teşekkür eden Vali Tuncay Sonel, “Pandemi sürecinde çok ciddi çalışmalar yapıldı. Hem 900 yataklı şehir hastanemizin hızla inşaatının devam etmesi, hem de hayırseverlerimizin desteği ile bugün toplamda 4’e ulaşan Aile Sağlık Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyonu binası yapım işi gerçekten mutluluk verici. Bu manada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya ilimize vermiş oldukları desteklerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.Emeği geçen herkesten ve sizlerden Allah razı olsun diyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu.   Hayırsever iş insanı Mustafa Göç ise yaptığı konuşmada, “Göç kardeşler ailesi olarak Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e, İl Sağlık Müdürümüze teşekkür ediyoruz. Ünye ilçesi Bayramca Mahallesinde Hacı Ayşe Göç validemiz adına yaptıracak olduğumuz Aile Sağlık Merkezinin protokolünü yapmak için bu zemini, bu ortamı bize bugün Sayın Valimiz vesile oldular. Yönetim Kurulu Başkanımız Zekai Göç bugün burada bulunamadığı için yine Hamidiye Mahallesinde Hacı Mahmut Göç Aile Sağlık merkezinin de aynı şekilde Ünye’de yapacak olduğumuz Aile Sağlık Merkezinin de protokolünü yapmak üzere kardeşim Muharrem Beyle bugün buraya geldik. Bugün atacak olduğumuz adımın daha büyüklerini memleketimize, ülkemize, tüm vatandaşlarımıza daha fazlasını yapmak için buradayız” diyerek, duygularını dile getirdi.   Konuşmaların ardından, Ünye ilçesi Bayramca ve Hamidiye mahallesinde yapılacak Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarının yapım protokolü, Vali Tuncay Sonel, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, hayırsever iş insanları Göç Kardeşler adına Mustafa Göç tarafından imzalandı.
Hayırsever iş insanları Zekai ve Mustafa Göç kardeşler tarafından Ünye İlçesi Bayramca ve Hamidiye mahallelerine yapılacak Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Binasının yapım protokolü imzalandı.

 

 

 

 

Valilik Makamında, Vali Tuncay Sonel, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu ve hayırsever iş insanları Mustafa Göç ve Muharrem Göç’ün katılımıyla gerçekleştirilen protokol imza töreninde bir konuşma yapan Vali Tuncay Sonel, ”Ordu’muzda çok değerleri hayırseverlerimiz var. Göç ailesi de bu hayırseverlerimizden biri. Anne ve babaları adına Ünye ilçemizde iki Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yaptıracaklar. Birincisinin ismi Hacı Ayşe Göç, ikincisinin ismi ise Hacı Mahmut Göç olacak ve isimleri yaşayacak. Allah hayrınızı kabul etsin. Allah sizlere de hayırlı bol kazançlar nasip etsin. Hem Ünye’mize, hem Ordu’muza, hem de bu güzel ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Salgın sürecinde büyük bir fedakarlıkla çalışan tüm sağlık teşkilatı mensuplarına teşekkür eden Vali Tuncay Sonel, “Pandemi sürecinde çok ciddi çalışmalar yapıldı. Hem 900 yataklı şehir hastanemizin hızla inşaatının devam etmesi, hem de hayırseverlerimizin desteği ile bugün toplamda 4’e ulaşan Aile Sağlık Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyonu binası yapım işi gerçekten mutluluk verici. Bu manada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya ilimize vermiş oldukları desteklerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.Emeği geçen herkesten ve sizlerden Allah razı olsun diyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

 

Hayırsever iş insanı Mustafa Göç ise yaptığı konuşmada, “Göç kardeşler ailesi olarak Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e, İl Sağlık Müdürümüze teşekkür ediyoruz. Ünye ilçesi Bayramca Mahallesinde Hacı Ayşe Göç validemiz adına yaptıracak olduğumuz Aile Sağlık Merkezinin protokolünü yapmak için bu zemini, bu ortamı bize bugün Sayın Valimiz vesile oldular. Yönetim Kurulu Başkanımız Zekai Göç bugün burada bulunamadığı için yine Hamidiye Mahallesinde Hacı Mahmut Göç Aile Sağlık merkezinin de aynı şekilde Ünye’de yapacak olduğumuz Aile Sağlık Merkezinin de protokolünü yapmak üzere kardeşim Muharrem Beyle bugün buraya geldik. Bugün atacak olduğumuz adımın daha büyüklerini memleketimize, ülkemize, tüm vatandaşlarımıza daha fazlasını yapmak için buradayız” diyerek, duygularını dile getirdi.

 

Konuşmaların ardından, Ünye ilçesi Bayramca ve Hamidiye mahallesinde yapılacak Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarının yapım protokolü, Vali Tuncay Sonel, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, hayırsever iş insanları Göç Kardeşler adına Mustafa Göç tarafından imzalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.